Tony ‘Bohemian Grove’ Blair

Onze wereldleiders en captains-of-industry vinden democratie maar in de weg zitten. De (schijn van) democratie is een prima instrument om een bevolking stil en dom te houden maar om een wereld mee te besturen is het nooit bedoeld. Wereldpolitiek bepalen doe je het beste zonder de aanwezigheid van kritische *nee, uhmm* nieuwsgierige *nee ook niet, uuhhm* aanwezige pers, lastige betogers of oprecht in hun toekomst geïnteresseerde burgers. Het liefst dus in het geheim. Een bekend geheim clubje is het Bilderberg-gebeuren. De Bilderbergers waren laatst nog in Toronto waar ook onze koniging Beatrix werd gezien. Een minder bekend maar veel machtiger clubje is de Bohemian Grove order of death.

Waarschuwing vooraf: als een wereld waarin geheime en vaak occulte genootschappen als Illuminati, Skulls&Bones en Vrijmetselaarij uw geest dermate in verwarring brengt dat ontkenning uw enige reactie is, ga dan nu weg. Als u wilt weten wat Tony Blair laatst in Californië deed of waarom er mensen naakt door de Californische bossen rennen en vreemde rituelen uitvoeren of waarom U2’s ik-ben-full-of-crap-Bono een schijnheil is, lees dan door…Dit weekend was in de bossen van de Bohemian Grove (110km boven San Francisco) weer de bijeenkomst van het ‘Bohemian Grove order of death’ genootschap. De Bohemian Grove is een occult en natuurlijk geheim genootschap waar iedereen maar dan ook iedereen die iets te zeggen heeft aanwezig is. Van presidenten tot film-sterren, zelfs zogenaamd maatschappij kritische rocksterren (Bono van U2). Want het kan natuurlijk niet zo zijn dat je met je dissidente geluid ook echt effect mag hebben op je publiek. Veel geld verdienen ok, mensen ook echt bewust maken, not done. Ruim voor die tijd ben je trouwens al benaderd en beleefd, wellicht dwingend gevraagd mee te doen aan de occulte rituelen van de Bohemian grove. En zeg nou eerlijk, wie durft er nee te zeggen tegen George W. Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Karl Rove, George Herbert Walker Bush, Bill Clinton, Ronald Reagan, Jimmy Carter, Richard Nixon, Jeb Bush, Henry Kissinger, George Shultz, Earl Warren, Robert Kennedy, David Rockefeller (Senior and Junior), Nelson Rockefeller, James Wolfensohn, Alan Greenspan, Paul Volcker, Colin Powell, Jack Welch, David Packard, Riley P. Bechtel, Prince Philip, John Major, Helmut Schmidt, Lee Kuan Yew, James A. Baker III, Newt Gingrich, Arnold Schwarzenegger, Bob Novak, Malcolm Forbes, David S. Broder, Mark Twain, Francis Ford Coppola of Clint Eastwood?

Tony Blair in ieder geval niet. Dit jaar was de eer aan Tony Blair om door Arnold Schwarzenegger te worden voorgesteld aan zijn nieuwe vrienden. Volgens de San Francisco Chronicle werd Arnold Schwarzenegger trouwens gouverneur van California omdat dat in de Bohemian Grove werd besloten. (red.: mirror, niet de oorspronkelijke link) Mensen met invloed dus. Officieel een ‘private management retreat’ georganiseerd door Rupert Murdoch (je weet wel, de man die eigenaar is van al die mediabedrijven die ons fair en balanced nieuws brengen), maar in werkelijkheid een bijeenkomst van de Bohemian Grove. En aan het woord van Alex Jones hoeven we in dit geval niet te twijfelen, hij wist namelijk op 15 juli 2000 als eerste door te dringen tot zo’n occulte bijeenkomst en maakte zelfs filmbeelden van de aanbiddingsrituelen.
Ja u leest het goed. Onze wereldleiders die in witte gewaden rondrennen , offers brengen aan 15 meter hoge beelden. Want tussen het zakendoen, plannen van oorlogen, manipuleren van regeringen en bepalen van wereldbeleid door is er op de Bohemian Grove bijeenkomsten genoeg tijd voor vermaak. Naakt rondrennen door de bossen, aanbidden van 15 meter hoge uilen, brengen (nep-)menselijk offers, leuke nieuwe gewaden passen. Gewoon, de dingen die ieder van ons doet in hun vakantie.

Maar laat mijn verhaal u niet afleiden, klik deze link en aanschouw met eigen ogen hoe die rituelen er in 2000 aan toegingen. Beter kunnen we het hier op de redactie niet verzinnen en laten we eerlijk zijn, met dit soort verhalen gelooft toch niemand ons. Dus kijk zelf…

Meer informatie:

Artikel over occulte zaken opde Bohemian Grove
Het artikel van Alex Jones
■ De documentaire van Alex Jones
Wikipedia over Bohemian Grove

2 thoughts on “Tony ‘Bohemian Grove’ Blair

  1. “En aan het woord van Alex Jones hoeven we in dit geval niet te twijfelen, hij wist namelijk op 15 juli 2000 als eerste door te dringen tot zo’n occulte bijeenkomst en maakte zelfs filmbeelden van de aanbiddingsrituelen.”

    Alex jones heeft een hoop te zeggen in de onderwereld media, maar als je het hebt over concentratiekampen en eigenlijk ook dit filmpje dan gaat het niet zo zeer om de informatie opzich maar ook de intensie en manier waarop. Die blinde woede kun je ook een beetje als blokkade zien, trauma @ work.

Geef een reactie