39 verlichte geesten, 0 doorgeslagen complotters en 3 trollen aanwezig, 18255 leden

RSS-feed van artikelen Twitter-feed van artikelen Zapruder Inc.

pagina 2 van 4  <  1 2 3 4 >

Weiger de HIV-test

Patrick Savalle (Patman) | 06-08-2008 08:53 | 18-03-2010 21:57 (54)

image

Het aantal hiv-diagnoses is vorig jaar met 20 procent gestegen. Dat heeft het Rijks Instituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) woensdag bekendgemaakt. Hiv is een virus dat aids kan veroorzaken.

De stijging komt door nieuw beleid. Sinds vorig jaar worden alle bezoekers van soacentra automatisch op hiv gecontroleerd, tenzij mensen hiertegen bezwaar maken.

Er is de laatste tijd in de media een reclamecampagne bezig voor de farmaceutische industrie, of een propagandacampagne door de farmaceutische industrie. Ik weet nooit precies hoe dat werkt, zeker is dat onze kranten gewillig de persberichten van farmagiganten of door farmagiganten gesponsorde onderzoekers nablaten. Is goed voor de advertentieinkomsten en dicht bij de consensus blijven is altijd veilig voor scrotumloze journalisten.

Inmiddels lijkt het verhaal te zijn geworden dat HIV-besmetting niet meer dodelijk is, maar een chronische ziekte. Met allerlei vage cijfergoochelaarij wordt dat dan onderbouwd. Wij hebben schokkend nieuws voor mensen die alle propaganda geloven: HIV kan niet worden getest, seropositiviteit is geen voorbode van AIDS en je gaat er niet aan dood (mits je maar geen AIDS-remmers neemt). Het is zelfs niet eens besmettelijk. Echter…

Als je je laat testen én je blijkt positief, is je leven voorbij. Een HIV-test nemen is één van de domste dingen die je kan doen in je leven, zelfs als je wél gelooft dat HIV bestaat en de oorzaak is van AIDS. Laat ons het uitleggen.

lees meer...

Wetenschap en helderziendheid – het nieuwste hiv-sprookje

Gera | 25-07-2008 11:08 | 28-01-2009 02:42 (29)

imageMensen met hiv leven steeds langer! Wel 13 jaar, en dat dank zij de ‘levensreddende medicatie’ van de farmaceutische industrie. In 1996 (één jaar voor de introductie van de combitherapie) was de levensverwachting van een 20-jarige gemiddeld 56. Na 11 jaar HAART (zo heet die ‘therapie’) is dat al 69 geworden. Even controleren… 69 minus 56 is… inderdaad… exact 13. Wat hedendaagse wetenschappers toch al niet kunnen presteren, nietwaar? 69-56=13. Een verbluffend staaltje wetenschap.

Maar, beste wetenschappers, hoe kunnen jullie verwachten dat mijn 20-jarige buurman die nu aan die pillen begint 69 gaat worden? Hoe konden jullie verwachten dat iemand die in 1996 nog aan de pillen moest beginnen tot 2032 zou leven? Op grond waarvan verwachten jullie dat die (imaginaire) buurman van mij tot 2057 zal leven? Zijn die 43000 slachtoffers uit jullie onderzoek gemiddeld tussen de 56 en 69 jaar geworden dank zij een therapie uit 1997? Historische gegevens zijn niet voorhanden, dus ik neem aan dat jullie net zolang hebben geëxtrapoleerd tot het gewenste resultaat was bereikt.

Jullie maken van de wetenschap een farce. Bah!

lees meer...

HIV-ontkenning voor gevorderden

Patrick Savalle (Patman) | 27-06-2008 22:53 | 01-07-2008 19:15 (31)

imageEen belangrijk onderdeel van de HIV$AIDS-discussie is de vraag of het HIV-virus ooit wel op de juiste wijze is geïsoleerd. Zo’n isolatie, een laboratorium-procedure, is een bewijs dat HIV daadwerkelijk bestaat, waaraan een heleboel wetenschappers twijfelen. Op basis van zo’n isolatie kunnen dan de genetische eigenschappen van het virus worden bepaald. Volgende stap zou dan moeten zijn het doorlopen van Koch’s postulaten om aan te tonen dat het gevonden virus ook inderdaad verantwoordelijk is voor AIDS.  Daaraan wordt in het geval van HIV door nog meer wetenschappers getwijfeld.

Onder orthodoxe wetenschappers wordt de genetische structuur van HIV als bekend verondersteld en er bestaan vele, vele plaatjes van HIV. Is die structuur echter wel van een virus en tonen die plaatjes wel HIV? In AIDS-onderzoek en bij patiënten-begeleiding wordt HIV herkend op basis van markers, beperkte makkelijk meetbare kenmerken. Hoe weten ze echter zeker dat die markers iets met HIV te maken hebben? Dat weten ze dus niet…

Een HIV-artikel voor gevorderden, op basis van deze discussie op het wetenschapsforum

Update: 29/6/2008: Enkele zinnen herschreven door Jeroen

lees meer...

De tandarts heeft het gedaan

Gast-Zapper | 24-06-2008 21:46 | 25-06-2008 19:59 (7)

imageIn mei 1989 wordt bij de eenentwintigjarige Kimberly Bergalis uit Florida een schimmelinfectie in haar mond (candidiasis) geconstateerd, en in december van dat jaar komt zij met een longontsteking in het ziekenhuis terecht. Ze blijkt "hiv"-positief en wordt gediagnosticeerd met Pneumocystis Pneumonia (PCP). De Amerikaanse epidemieënwaakhond CDC herleidt Kimberly’s besmetting tot haar seropositieve tandarts David Acer, die in december 1987 twee verstandskiezen bij haar getrokken had. Drie maanden daarvoor was bij Acer Kaposisarcoom vastgesteld [1, 2].

PCP en Kaposisarcoom zijn de ziektes waaruit het aids-syndroom aanvankelijk bestond, en twee van de maar liefst 26 condities op grond waarvan hedendaagse seropositieve Amerikanen zoals Bergalis en Acer tot aids-geval bestempeld worden [3]. Het is de vraag of Bergalis werkelijk PCP had, aangezien gebleken is dat artsen geneigd zijn longproblemen van seroopositieven als PCP te diagnosticeren--ook als er geen spoor van de veroorzakende schimmel te vinden is.

Een AIDS-verhaal voor gevorderden en zijn tandarts door JeroenG

lees meer...

HIV heeft een gouden toekomst achter zich

Patrick Savalle (Patman) | 10-06-2008 11:45 | 19-08-2008 15:38 (65)

imageDe AIDS-epidemie die hetero’s al jaren is beloofd, dreigt uit te blijven. Behalve dan in Afrika. Waar het virus zich de hetero’s ineens wel goed laat smaken. Een virus met een attitude zullen we maar zeggen.

Maargoed, die AIDS-epidemie, dat die uitblijft in het beschaafde *kuch* Westen, dat is niet vreemd. Seropositiviteit - volgens hen die er geld mee verdienen een aanwijzing van besmetting met HIV - is namelijk nauwelijks besmettelijk. Je kan bijvoorbeeld meer dan 1000 maal onbeschermd sexen voordat er überhaupt een seroconversie plaatsvindt in je sexpartner. En gedocumenteerde gevallen waar zo’n conversie - volgens hen die er geld mee verdienen een aanwijzing van besmetting met HIV - onder bijvoorbeeld medisch personeel daadwerkelijk tot AIDS leidde, zijn er niet, ondanks de duizenden prikincidenten elk jaar weer. Andere geslachtsziekten zoals Gonnoroe en Syfilis zijn bovendien veel besmettelijker en die veroorzaken ook geen epidemie. Het hele AIDS-zal-ons-uitroeien-verhaal is dan ook meer een PR verhaal van pharmaceutische fabrikanten en hun extreem goed betaalde onderzoekers dan wat anders. AIDS is een enorme geldmachine voor hen.

lees meer...

Virus op bestelling

Gast-Zapper | 31-05-2008 10:11 | 18-03-2010 22:24 (5)

imageVandaag is het Aids Memorial Day en worden de meer dan 4500 mensen herdacht die sinds 1982 in de statistieken zijn opgenomen als aids-doden. Dat “aids” niet epidemisch is, blijkt alleen al uit het dubbele aantal mensen dat elk jaar in Nederland aan een hartinfarct overlijdt.

Niettemin is het nu een goed moment om stil te staan bij het spreekwoordelijke eerste slachtoffer--de waarheid--van de aids-oorlog. Op 23 april 1984 kondigde de Amerikaanse minister van gezondheid Margaret Heckler op een persconferentie aan dat “de waarschijnlijke oorzaak van aids, een variant van een kankervirus, gevonden is.” De beelden van de timide Heckler die deze sensationele doorbraak aankondigt, zijn te zien in de eerste minuut van The Other Side of AIDS, een documentaire die in augustus bij Docs at the Docks te zien zal zijn.

Door JeroenG

lees meer...

AIDS is niet het probleem in Afrika

Gast-Zapper | 30-05-2008 23:08 | 02-02-2013 22:04 (85)

imageStrijd tegen de verkeerde vijand

Het is dat we bij het woord aids tegenwoordig veelal aan de armen van deze wereld denken, anders zou het - met in Nederland nog geen vijftig doden per jaar - niet te verdedigen zijn dat het medisch establishment er wereldwijd tegen wordt gemobiliseerd. Wat is er waar van de veronderstelde aidsepidemie in Afrikaanse en andere arme landen? Waar baseert men de stelling op dat men er bij miljoenen aan sterft?

Er was nog niemand die had gehoord van hiv of aids, toen in het Westen al werd gesproken over het “afgeschreven” continent Afrika. Het deel beneden de Sahara was niet alleen het strijdtoneel van gruwelijke oorlogen, maar ging ook gebukt onder extreme armoede, gebrekkige voorzieningen voor gezondheidszorg, het ontbreken van schoon drinkwater, besmettelijke ziektes en bovenal: ondervoeding. Deze situatie is sindsdien alleen maar in ernst toegenomen. Verhoging van ontwikkelingsgelden, het kwijtschelden van schulden, het afschaffen van bepaalde invoerrechten, grote inzamelingsacties: het heeft allemaal niet mogen baten. In de woorden van de econoom John Perkins: “De verhouding tussen het inkomen van het vijfde deel van de wereldbevolking in de rijkste landen en dat van het vijfde deel in de armste landen is verschoven van 30 tegen 1 in 1960 naar 74 tegen 1 in 1995. Dat logenstraft de beweringen van organisaties als de Wereldbank en vertegenwoordigers van commerciële conglomeraten als zou in die periode de kloof tussen rijk en arm zijn geslonken.” (1)

door Ton Geurtsen van Kleintje Muurkrant, overgenomen met toestemming

lees meer...

Duizenden hebben geen besef van hiv-besmetting

Patrick Savalle (Patman) | 27-05-2008 09:00 | 01-06-2008 18:43 (148)

imageHet grote bangmaken is weer begonnen. Het gaat weer wereld-AIDS dag worden en de inkomsten van de pharmaceutische industrie hebben kennelijk weer een boost nodig. Dit is ook hét moment voor wetenschappers om de fondsen van volgend jaar weer veilig te stellen.

“Naar schatting ruim 11.000 mensen in Nederland worden niet behandeld voor hun besmetting met hiv, het virus dat aids kan veroorzaken. Waarschijnlijk is ongeveer drie vijfde van hen zich er niet van bewust geïnfecteerd te zijn.

Dat staat in het rapport De Staat van HIV/Aids in Nederland van de Stichting HIV Monitoring. Volgens directeur Frank de Wolf heeft Nederland de hiv-epidemie niet onder controle.”

Klinkt ernstig. Er zijn echter heel wat dingen die meneer Wolf heel bewust verzwijgt. Om te beginnen kan HIV-infectie namelijk helemaal niet worden gemeten. Door niemand. En daarnaast zijn de tests extreem onbetrouwbaar in wat ze wel meten.

lees meer...

De ene HIV-test is de andere niet

Gera | 17-05-2008 22:12 | 23-09-2008 00:06 (57)

imageEnig idee hoe zo’n HIV-test eigenlijk werkt? Zou toch wel aardig zijn om dat te weten vóórdat je Ja zegt als de dokter achteloos vraagt “zullen we dan ook maar even op HIV testen?”.

Het mooiste zou zijn als er óf een groene markering zichtbaar zou worden, óf een rode.

Helaas liggen de zaken in de praktijk heel wat gecompliceerder en moet je met een bloedmonster eerst heel ingewikkelde, bijna rituele handelingen uitvoeren voordat er iets zichtbaar wordt. Dan ben je er nog niet, want het resultaat is allesbehalve in één oogopslag te zien.

lees meer...

Is het mogelijk iemand opzettelijk te besmetten met HIV?

Patrick Savalle (Patman) | 22-04-2008 22:28 | 28-04-2008 22:19 (138)

imageOp NU en andere nieuwsfeeds staan momenteel berichten over mannen die opzettelijk zouden zijn besmet met HIV, door ze te injecteren met besmet bloed.

Dit bericht is misleidend en volgens ons zelfs incorrect. HIV-besmetting kan niet worden gemeten. In plaats daarvan wordt gekeken naar een bepaalde immuunreactie in het bloed. De uitslag van die zogenaamde serologische test is positief als het bloed reageert op bepaalde eiwitten waarvan wordt verondersteld dat ze van HIV afkomstig zijn. Op geen moment is daadwerkelijk HIV vastgesteld en wij stellen zelfs dat een positieve uitslag van zo’n serologische test (seropositiviteit) niets te maken heeft met HIV of toekomstige AIDS. Er bestaan geen HIV-tests. Geen enkele HIV-test is ooit geijkt aan een zogenaamde gouden standaard (detectie van het werkelijke virus). Dat staat ook op de bijsluiters. De testresultaten worden zelfs geinterpreteerd met inachtneming van je sexleven en maatschappelijke status. Dat is geen test, dat is willekeur. De definities verschillen zelfs per land. Je kan in het éne land positief worden getest en met exact dezelfde testuitslag in een ander land negatief.

Update 22/4: Weer aktueel vanwege de ‘trashman’ opschudding

lees meer...

Code RED, red Afrika van de medicijnen

Gera | 16-04-2008 20:59 | 19-04-2008 00:00 (56)

imageActievoerders van Rethinking Aids deelden eerder dit jaar in New York pamfletten uit aan bezoekers van een kunstveiling door Sotheby’s, georganiseerd door de rockster Bono. De veiling moest fondsen opbrengen voor The Global Fund voor de bestrijding van AIDS, tuberculose en malaria door de verkoop van kunst, samen met een rood ballonworstkonijn (anders kan ik dat gedrocht niet noemen).

Niets tegenin te brengen. Toch…?

De poen die de genoemde actie (en vele andere) heeft opgebracht komt helemaal niet ten goede van die slachtoffers in Afrika, maar van de farmaceutische industrie. Meer dan 2500 wetenschappers, medici, journalisten en andere betrokkenen – verenigd in Rethinking Aids – vragen jouw aandacht voor de schade die de RED campagne aanricht in Afrika.

lees meer...

Medicijnen… je houdt je hart vast!

Gera | 06-04-2008 11:00 | 28-08-2008 00:32 (23)

imageHoe medicijnen worden getest voordat ze worden toegelaten voor menselijk gebruik is me nooit in detail duidelijk geweest. Dierproeven waren voorheen vermoedelijk meer populair dan tegenwoordig, maar uiteindelijk is de laatste test toch die op de mens. Ook dan gaat het niet altijd zoals je als naïeve patiënt hoopt en verwacht. Zo werden statines indertijd met name getest op mannen en wie blijken inmiddels daarvan de meeste problemen te ondervinden? Vrouwen.

Het nieuwe vaccin tegen baarmoederhalskanker (nou ja, eigenlijk tegen HPV) is getest op mensen. Meiden in de leeftijd van 16 tot 26 jaar. De tests gaven weliswaar wat verontrustende resultaten, maar niet zodanig dat het vaccin werd afgekeurd. Wat gaan we dus nu doen? We gaan het inspuiten bij kinderen van 12 jaar. Had dat dan niet op zulke jonge mensen getest moeten worden? Nee. Dat is heel onethisch. Stel je voor dat ze er onvoorziene nadelige gevolgen van gaan ondervinden!

Pardon???

Door Gert via ons ZapLog

lees meer...

Een hekel aan journalistiek

Patrick Savalle (Patman) | 27-03-2008 09:22 | 28-03-2008 12:03 (65)

image

Sommige mensen hebben een hekel aan journalistiek. Maarten Reijnders is zo iemand. Maarten heeft een hekel aan andermans mening en dat is jammer want meningen zijn er om gehoord te worden en journalisten zijn er om deze meningen aan de man te brengen. Om ze vervolgens te onderzoeken, zonder dat de eigen mening daarbij in de weg staat. Persoonlijk vind ik zelfs dat juist de meningen die controversieel zijn of (nog) geen consensus in zich dragen, de meest interessante zijn. Op zoek naar antwoorden - ik heb daar dringend behoefte aan in een wereld die volgens mij helemaal aan het doordraaien is - moet je ook datgene dat je niet begrijpt of niet wilt begrijpen afwegen en juist datgene dat iedereen voor vanzelfsprekend neemt, durven loslaten.

Voor Maarten Reijnders is dat onbestaanbaar en niet alleen wil hij afwijkende meningen niet overwegen of respecteren, hij wil ook anderen beletten van die meningen kennis te nemen en hij gaat daarin zover dat hij leugens, verdraaiing en zwartmakerij niet schuwt. Het doel heiligt de middelen en als dat betekent dat je de boodschapper in diskrediet moet brengen om de boodschap te verstikken, zal Maarten dat niet laten.

Ook geplaatst op De Nieuwe Reporter

lees meer...

HIV/AIDS is seksueel overdraagbaar. Toch?

Gera | 22-02-2008 13:00 | 26-04-2008 23:31 (4)

imageIn San Diego maken de gezondheidsautoriteiten zich zorgen. Syfilis, gonorroe en andere geslachtsziekten zijn daar met niet minder dan 800 procent toegenomen sinds 2003. Dat is opvallend omdat de toename in diezelfde periode over de VS in totaal zo’n 60 procent was. Van de ‘positief’ geteste mensen was 80 procent homoseksueel. Het valt allemaal na te lezen op deze pagina. Wat de oorzaken zijn laten we hier maar even buiten beschouwing. Het vrije leven aan de westkust, zullen we maar zeggen.

Het wordt echter pas merkwaardig als je de cijfers uit diezelfde regio over HIV opvraagt. De mate waarin HIV voorkomt bij homoseksuele mannen blijkt sedert 2003 gestaag afgenomen te zijn! Kijk bijvoorbeeld eens naar het middelste grafiekje op pagina 11 van dit document. Ik denk dat je hieruit wel mag concluderen dat wát ook de oorzaak is van positieve HIV-tests, het in elk geval niet seksueel overgedragen is! Anders zou het aantal gevallen van HIV in dezelfde mate moeten zijn toegenomen als andere aandoeningen. Het gaat namelijk over dezelfde groep mannen. In die HIV-cijfers zal overigens over een jaar of twee, drie misschien, wel verandering komen. De aanwezigheid in je lichaam van syfilis bijvoorbeeld is bijna een garantie voor een positieve HIV-test.

Conclusie? Als je eens lekker tekeer bent gegaan, maakt niet uit met welk geslacht, laat je dan testen op soa’s, met uitzondering van HIV. Je dokter zal wel zeuren, maar laat je pas op HIV testen als je voldoende informatie hebt vergaard, bijvoorbeeld via zapruder.nl/AIDS.

Door Gert, via ons ZapLog, zie ook zijn ZapSite

lees meer...

Wat is de oorzaak van AIDS als HIV het niet is?

Patrick Savalle (Patman) | 19-02-2008 00:02 | 23-10-2008 04:10 (39)

imageDe officiele theorie stelt dat AIDS wordt veroorzaakt door het besmettelijke HIV. Een virus dus. De ‘bewijzen’ daarvoor zijn echter veel zwakker dan je uit de kranten zou geloven. Besmettelijkheid is nooit bewezen, correlatie tussen seropositiviteit en AIDS is er niet, tests zijn nooit geijkt aan eeen gouden standaard simpelweg omdat het virus niet is te vinden met de analytische ultra-centrifuge (terwijl alle duizenden andere retrovirussen dat wel zijn). Zelfs de veronderstelde AIDS-epidemie in Afrika is onbewijsbaar. Natuurlijk zijn ze ziek, maar door een virus? Of door honger en infecties? Als je zonder emotie en vooroordeel kijkt naar de wetenschappelijke onderbouwing, zul je zien dat er geen bewijs is voor HIV als oorzaak van AIDS. Iemand die seropositief meet hoeft geen AIDS te krijgen. Als HIV niet de oorzaak is van AIDS, wat is het dan wel?

lees meer...

AIDS leugens van de EO

Patrick Savalle (Patman) | 04-01-2008 00:02 | 07-01-2008 23:18 (19)

imageGisteravond was er een uitzending van EO-netwerk over AIDS in Afrika.

“In geen enkel land is de AIDS-problematiek zo groot als in Zuid-Afrika. Ongeveer vijfentwintig procent van de mensen heeft het HIV- of AIDS-virus. Dagelijks sterven gemiddeld duizend mensen aan de gevolgen van het virus. Het hoge aantal geïnfecteerden in het land wordt veroorzaakt door een gebrek aan medicijnen en voorlichting. De voorlichting die ze wel krijgen is vaak onjuist.”

Dat is nogal wat! Hoe zou de EO aan deze uitspraken komen? Ik durf dit complete flauwekul te noemen. Op niets gebaseerde onnozele napraterij.  De waarheid is namelijk dat niemand, helemaal niemand, kan weten hoeveel AIDS er daadwerkelijk is in Afrika. Niemand kan zelfs weten of er überhaupt wel sprake is van een nieuwe doodsoorzaak sinds de zogenaamde AIDS-pandemie is begonnen ergens begin 80-er jaren. De reden is heel eenvoudig…

lees meer...

Peer-review faciliteert corruptie en veroorzaakt inteelt

Patrick Savalle (Patman) | 27-12-2007 13:29 | 09-02-2008 17:00 (41)

imageDankzij de klank van objectiviteit is wetenschap ons nieuwe geloof en hebben vooral wetenschappers zelf de neiging die constatering met religieus fanatisme te ontkennen. Je zou voor de grap eens een uurtje naar Richard Dawkins moeten kijken. Een bekende en, toegegeven, inspirerende wetenschapper die onder andere het boek ‘The Selfish gene‘ schreef.

De man heeft een hekel aan religie en denkt dat wetenschap betrouwbaar en objectief is. Het is echter bijna meelijwekkend te zien hoe zo’n enorm intelligente en naar eigen denken ook nog heel erg rationele man geloof in een hogere macht probeert ‘te ontmaskeren’ met wetenschap als referentie. Op een manier die de meesten juist met fanatiek gelovigen associeren.

De mate van gelijk die deze meneer Dawkins daarbij denkt te hebben, is dermate groot (arrogant) dat het absoluut niet meer wetenschappelijk is te noemen. Van een mate die je alleen nog maar geloof zou kunnen noemen. Er is geen zekerheid in wetenschap. Wetenschap is geen wiskunde. Hoewel wiskunde dan tegenwoordig wel weer wetenschap schijnt te zijn.

lees meer...

Rechter constateert dat AIDS-remmers zelf AIDS veroorzaken

Patrick Savalle (Patman) | 13-12-2007 22:00 | 08-09-2008 11:47 (13)

Hier op Zapruder hebben we een hoop mensen die dus niet (meer) geloven dat HIV de oorzaak is van AIDS. Ik geloof zelf niet eens dat AIDS besmettelijk is en denk dat seropositiviteit helemaal niets betekent. Dat heb ik in een hele serie onderbouwd. Gebaseerd op het werk en de mening van hoogst gereputeerde wetenschappers. Niet één, niet tien, honderden zo niet duizenden wetenschappers die niet meer geloven dat AIDS besmettelijk is. Van nobelprijswinnaren Biochemie en de ontwikkelaars van HIV-tests en AIDS-remmers tot aan wiskundigen die hun HIV-simulaties nooit kloppend kregen. Velen twijfelen aan de integriteit van het hele AIDS-onderzoek en de onderzoekers zelf.

Behalve mensen die niet meer in HIV geloven, hebben we hier op Zapruder zelfs mensen die weer beter werden van volledig ontwikkelde AIDS. Iets dat zogenaamd onmogelijk is. U kunt met ze praten in ons forum.

Vandaag kregen we in ieder geval op één punt bijval van een rechter.

lees meer...

Van dit virus word jij dom en anderen rijk

Patrick Savalle (Patman) | 22-08-2007 23:01 | 27-08-2007 18:17 (136)

imageSteeds meer wetenschappers krijgen in de gaten dat HIV- en AIDS-onderzoek de sleutel zijn tot grotere onderzoeksbudgetten en dikkere auto’s. Aan HIV is daarom –zonder enig succes overigens- al zoveel onderzocht en aan het virus zijn inmiddels al zoveel bizarre eigenschappen toegekend, dat het lastig is nog iets nieuws te bedenken. Wetenschappers moeten tegenwoordig echt creatief zijn. Heel creatief. En dat waren ze bij de Universiteit van San Diego. Zij bedachten weer iets nieuws. HIV is nog gevaarlijker dan we al moeten denken.

HIV maakt je namelijk dom. Echt. Het stopt de aanmaak van nieuwe hersencellen en beinvoedt leerprocessen en geheugenfuncties. En het zorgt ervoor dat je snel dement wordt. Een virus dat je dom maakt en daar mag je niet eens om lachen want voor je het weet is dom zijn een AIDS-indicator. Zo werkt dat namelijk met AIDS. Alles om de statistieken te boosten en de angst er flink in te houden, dat is namelijk weer goed voor de omzet in AIDS-remmers en de onderzoeksbudgetten van volgend jaar. Om de zoveel tijd passen ze de officiele definitie wat aan zodat er ineens meer AIDS-gevallen zijn. Lijkt het net of er echt een pandemie aan de gang is. In Afrika is flink ziek zijn al een AIDS-indicator. Daarom dat er zoveel ‘AIDS’ in Afrika is. In het moderne Westen willen ze graag weten wat je sexuele voorkeur is voordat ze HIV test gaan ‘interpreteren’. Het virus houdt daar namelijk ook rekening mee. Sexuele voorkeur en geografie. Heel slim dat HIV. Daarom dat het ‘hier’ een homoziekte is en ‘daar’ een heteroziekte.

lees meer...

Wiskunde verliest geloof in HIV

Patrick Savalle (Patman) | 30-07-2007 23:11 | 19-08-2007 22:47 (103)

imageHet HIV-veroorzaakt-AIDS-verzinsel is sinds de Durban-declaratie een geloof waar niemand aan mag twijfelen. Zo werkt dat met geloven. Geloven is echter ook maar geloven, berekenen is wat zekerder. Daarom hebben slimme mensen uiteindelijk wiskunde uitgevonden. Aan HIV als oorzaak van AIDS valt ook gewoon te rekenen en simuleren. En wat blijkt: HIV kan wiskundig gezien niet de oorzaak zijn van AIDS.

We noemden al eerder wiskundige Rebecca Culshaw die na 10 jaar simuleren met HIV-modellen tot de conclusie kwam dat HIV niet de oorzaak kan zijn van AIDS. Ze kreeg bijval, notabene op Amazon.com, van prof. Fendel, een hoog in aanzien staande professor Wiskunde die haar gelijk gaf in haar observatie dat het hele AIDS-vakgebied totaal corrupt is geraakt. Rebecca’s uitspraken blijken nu besmettelijker dan het HIV ooit is geweest.

lees meer...
pagina 2 van 4  <  1 2 3 4 >
xhtml 1.1 · css/2 · rss 2.0 · WAI · site by Patrick Savalle · hosted by Digitux