39 verlichte geesten, 0 doorgeslagen complotters en 8 trollen aanwezig, 18371 leden

RSS-feed van artikelen Twitter-feed van artikelen Zapruder Inc.

pagina 1 van 111  1 2 3 >  Laatste »

Blockupy: feest in Frankfurt

Donkerdoorn | 18-03-2015 08:34 | 18-03-2015 19:31 (1)

Het is feest in Frankfurt. Onder het genot van een hapje en een drankje vieren enkele bankiers, lobbyisten, politici en uitgekozen journalisten de opening van het nieuwe hoofdkantoor van de Europese Centrale Bank. Het oude gebouw voldeed niet meer, dus tijd om voor miljoen-miljarden een nieuw architectonisch hoogstandje te bouwen waarin beslist kan worden over rijkdom en armoede. Of de stroom van welvaart van het volk richting elite. Want een feest is het. Met een uit de hoge hoed getoverd “deflatiespook”, de krakkemikkige Europese economie en zombie EU-banksector wordt het “money-for-nothing” beleid en EU-QE, met een spotgoedkope Euro, goed verkocht. Terwijl het leven voor de gemiddelde Euro-burger duurder en duurder wordt, breken koersindices, totaal losgekoppeld van de economische realiteit, record na record. Daar gaat het geld waarmee “economische groei via krediet zal worden aangezwengeld”. Omdat het ECB-beleid een beetje te opzichtig in dienst van „kapitaal“ staat, willen gelukkig grote groepen mensen gebruik maken van hun democratische recht om te protesteren. In Frankfurt. Duizenden ongenodigde gasten zullen ook bij het feestje aanwezig zijn. En zoals het een „marktconforme democratie“ betaamt, wordt het protest begeleid door zwaar uitgerust politiepersoneel, schrikkeldraad, blokkades, pas-controlles, no-go area’s en het nodige, en voorspelbare, uiteindelijke geweld. Om de thuisgebleven schaapjes af te schrikken. 

lees meer...

De brief van AIPAC… uhh de US-senaat aan Iran

Gast-Zapper | 11-03-2015 13:36 | 11-03-2015 20:03 (1)

Op maandag heeft AIPAC hebben 47 Republikeinse Senatoren een open brief gestuurd aan ‘leiders van de Islamitische Republiek Iran’ om hen te waarschuwen dat een deal tussen de Amerikaanse President Obama en Teheran illegaal zou zijn als deze niet de goedkeuring van Israël het Amerikaanse Congres heeft. Als gevolg daarvan kan de deal dus mogelijk worden ingetrokken na het presidentschap van Barack Obama aldus AIPAC de Senatoren.

**Door gastzapper VOER via het Zaplog**

lees meer...

Geniale proefballon: het EU-leger!

Donkerdoorn | 09-03-2015 09:51 | (0)

Ah, tijd voor een proefballonnetje. Of stokoud stokpaardje: het Europese leger. Nu de dreiging van Al Qaida definitief is ingeruild voor de good-old Russische beer ziet EU Commissie-kopstuk, belastingontduikings-facilitator en Gladio-medespeler Jean-Claude Juncker de tijd gekomen om de droom van een staand EU-leger maar eens te verwerkelijken. De door Amerika gedomineerde en in propaganda en misluke missies verzuipende NATO is niet genoeg. Om Poetin eens-en-voor-altijd af te houden van een invasie van zijn grootste afzetmarkt moeten nu de „samenwerkingsverbanden“ als Duits-Nederlandse brigades, interventiemachtjes en trainings-grensverbanden samengesmolten worden tot een grote Euro-gevechtsmachine. Juncker’s ballon kan nu al rekenen op gejuich vanuit Brussel, Parijs en Berlijn. Natuurlijk. Geen nationale invloed van lastige parlementen op vragen als oorlog en vrede. Nee, eindelijk soldaten direct ondersteld aan het diep ondemocratische, en diep impopulaire, gedrocht woonachtig in de Belgische hoofdstad. Eindelijk de mogelijkheid om „macht“ te projecteren op Europa’s „directe invloedssfeer“ (in MO, Noord Afrika ipv de nu gebruikelijke NATO’s failed state strategie) en de mogelijkheid doormiddel van het geweldmonopolie binnen de EU-grenzen „het kapitaal“ te beschermen tegen ontevreden volksmassa’s (zoals verschillende Europese denktanken dromen). Ow ja, en natuurlijk om ten strijde te trekken tegen Rusland (om niet al te duidelijke redenen behalve het alleen voor big-agra en big-frack interessante Oekraïne). Prima idee Herr Juncker: de door lobby gestuurde en voor de complete financiële- en sociale chaos verantwoordelijke EU ook nog eens laten beslissen over oorlog-en-vrede.

lees meer...

MH17 is opgelost! En meer vette shit :)

Patrick Savalle (Patman) | 05-03-2015 17:00 | (0)

Laten we eerlijk zijn, in de media-ruimte wordt het Westen volledig geowned door die Russen. Propaganda of niet, als je wilt weten wat er in de wereld gebeurt, kijk je beter Russia Today dan welke Westerse spreekbuis dan ook. De hele toon is ook veel minder hypocriet en nichterig dan wat er aan de andere kant van de oceaan vandaan komt. Geen idee wie dit maakt, maar het is gewoon vette shit. I Declare cult. Kunnen we niet iedere week zo’n filmpje krijgen? Veel beter dan die flauwe ISIS toneelstukjes. Veel meer hier.

lees meer...

Oneee, alweer een mazelen-uitbraak in een gevaccineerde gemeenschap

Patrick Savalle (Patman) | 27-02-2015 12:37 | 08-03-2015 18:52 (2)

Dus. Een grote mazelen uitbraak in Berlijn. Grootste van laatste 10 jaar. Toch heeft Berlijn voor > 95% vaccinatiegraad. Even gewoon wat feiten over mazelen. Ga ze zelf maar na-Googlen. Kan ik het namelijk uit mijn hoofd doen. Ik geef je > 95% garantie dat het waar is.

Net als influenza is mazelen een RNA virus dat als een dolle muteert. Tot nu toe werd aangenomen dat het huidige vaccin alle varianten ‘dekt’, maar niemand weet dat zeker.

Een vaccin wordt tijdens de ontwikkeling als werkzaam beschouwd als het een serologische reactie oproept in een lichaam. Dat is absoluut niet hetzelfde als immuniteit. Maar echte immuniteit is pas na een tiental jaren en enorm grootschalige tests te meten, dat is onmogelijk. En gevaarlijk. Feitelijk worden vaccins dus NOOIT getest op werkzaamheid. Staat ook gewoon op de bijsluiters.

Kinderen die net gevaccineerd zijn, zijn gewoon besmettelijk. Vaccinatie is immers een (synthetische) infectie.

Vroeger hield men Pox parties. Als er dan een kind ziek was met mazelen, werden alle gezonde kinderen erbij gehaald, zodat ze ook ziek konden worden en daarna levenslang immuun zijn. Zo bang was men vroeger dus niet voor mazelen.

Echte mazeleninfectie geeft vrijwel levenslang perfecte bescherming. Vaccinatie niet. Herinfectie onder gevaccineerde kinderen is heel normaal.

Maar steek vooral die spuit in je kind. Zo jong mogelijk. Goed voor ze.

lees meer...

Obama’s eerste, officiële, oorlog

Donkerdoorn | 27-02-2015 07:16 | 27-02-2015 16:45 (1)

Zoals het Amerikaanse presidenten betaamt, is de tijd gekomen voor Obama’s eerste „officiële“ oorlog. Na de illegale interventie in Libië (het Amerikaanse congres werd pas na de militaire handelingen om toestemming gevraagd), verschillende drone-aanvallen in een handjevol derdewereld landen en de naar internationaal recht volslagen grondloze „expeditie“ tegen de spook-organistie ISIS (ISIL, IS), zal Obama nu naar de regeltjes het congres om toestemming vragen voor een oorlog tegen de Islamic State. Wat de president precies wil, lijkt op het eerste gezicht vrij beperkt maar wie de kleinere lettertjes van Obama’s oorlogsplannen leest, ontdekt de „war-against-terror™“ –achtige open einden. Het staat er allemaal weer: ISIS kan in ieder land gejaagd worden, met alle middelen en natuurlijk mogen ook secundaire groepen/doelen aangevallen worden. Kortom: Assad in Syrië, waar uiteindelijk het hele toneelstuk rond de plotseling opgedoken „ISIS“ om draait. 

lees meer...

Die vervloekte Grieken (3)

Donkerdoorn | 23-02-2015 10:16 | 26-02-2015 15:21 (3)

En dat was het dan. Van het „We’ll change Europe, starting with Greece“ idee van de semi-revolutionaire Griekse regering onder Alexis Tsipras en zijn „rockstar“ FinMin Giannis Varonfakis is ondertussen niets meer over. Slechts een rondje Europese hoofdsteden en wat gesprekken in Brussel waren genoeg om de verkiezingsbeloftes ofwel de „drie pilaren“ van Tsipras‘ Syriza partij omver te trekken. Het uiteindelijke nekschot deelden de ECB en Duitsland uit. Er komt geen afschrijving van Griekse schulden (Pilaar 1), zoveel is duidelijk. Teveel „exposure“ voor de Europese belastingbetaler, te onduidelijk wie er op het geld blijft zitten en mogelijkerwijze een „credit-event“ dat als een verwoestende sneeuwbal door de Europese financiële sector kan rollen. Blijven de strijd om de neoliberale martelmaatregelen van de zogenaamde „troika“ (IMF, ECB, EU) en het „overbruggingskrediet“ dat Griekenland nodig heeft om de komende tijd te overleven, cq haar schuldeisers te betalen. „Nee, geen verdere uitverkoop en verellendiging“, roepen Tsipras en Varonfakis stoer. „Toch“, zegt de Euro-groep en laat de duimschroeven nog eens extra aandraaien. Geen speciale status meer voor Griekse staatsobligaties bij de ECB, alleen nog „noodgeld“ via de Griekse Centrale Bank voor Griekse banken (die een kapitaalvlucht van miljarden (geschat 20 miljard sinds november 2014) moeten verwerken) en geen „korte termijn“ financiering (doormiddel van zogenaamde T-Bills) voor de Griekse staat. Wie uit de EU/EURO-gevangenis wil, krijgt te maken met de financiële oppergoden. „You can check out any time you like but you can never leave“, neuriet de politiek “onafhankelijke” Mario Draghi aldus om vervolgens samen met rating-agenturen Griekenland als tentoonstellingsstuk voor mogelijke verdere “afvalligen” aan het EURO-kruis te nagelen. 

lees meer...

Equation Group, de ultieme NSA backdoor-breakers

Donkerdoorn | 17-02-2015 09:48 | (0)

De anti-virus groenteboer Kaspersky Lab mag dan van origine Russisch zijn maar is bepaald geen “kleintje” op de markt voor verdelging van schadelijke software. Wanneer het bedrijf dus naar buiten komt met bepaalde bevindingen, hoe politiek het ook mag ruiken in tijden van economische oorlogsvoering, valt zoiets moeilijk weg te zetten als een “broodje aap”. Reputatie, marktaandeel, omzet. Dan kun je moeilijk “conspiracy theories” gaan verkopen. Wat is er aan de hand? Kaspersky heeft ontdekt dat een hackgroep genaamd “Equation Groep” (lees: NSA) in staat is om hoog-ontwikkelde spionage-software in de driver-ware van harddiscs smokkelen. Virussen en trojaaners met namen als EQUATIONDRUG, DOUBLEFANTASY, EQUESTRE, TRIPLEFANTASY, GRAYFISH, EQUATIONLASER en de worm FANNY spoken schijnbaar Stuxnet-achtig rond op de drives van de meest bekende merken/hardware-producenten in landen als Syrië, Iran, China, Rusland. Een ultieme backdoor dat alleen nog overtroffen kan worden door direct in het BIOS te hacken. Zogenaamde “low-level-tragets” zijn te vinden in Europa, Zuid-Amerika en de Verenigde Staten zelf waarbij de “groep” zich lijkt te richten op industriële- en politieke spionage. Aardige coup van Kaspersky en een ramp voor tech-compagnies als IBM, Toshiba, Samsung of Seagate die met een lekke “source code” en in een wereld die zich in toenemende mate wapend tegen “big-brother” NSA bepaalde “klanten” zullen zien weglopen. Voor ons “gewone gebruikers” zonder kerncentrale, jihadi-website, industriële-geheimen, bankrekening-in-belastingparadijs, bepaalde politieke opvattingen of BRICS-lidmaatschap rest niet anders als maar weer de wenkbrauwen te fronsen om het zoveelste voorbeeld van een totaal doorgedraaid, totalitair military-industrial-security-complex.

lees meer...

The Economist gaat 2015 vol NWO

Gast-Zapper | 12-02-2015 17:42 | 13-02-2015 00:32 (1)

Het tijdschrift The Economist kwam met een januari uitgave “De wereld in 2015”. Op de cover staan vreemde beelden en symboliek: een paddenstoel wolk, een federal reserve spel genaamd “Panic”, de rattenvanger van Hamelen, Winston Churchill, Napoleon, de Britse koningin in een landrover en nog veel meer. Wat zou dit kunnen betekenen, zit er een voorspellende boodschap in? Natuurlijk, een blad moet verkopen en iemand op de redactie heeft hier een aardige Srgt Pepper voor de wereldpolitiek 2015 gemaakt maar crop-dusters boven etende kinderen, Alice en de Cheshire Cat, 11.5, 11.3, “holiday” lezende spoken, geketende planeten? Dit is behoorlijk freaky illuminati.
**Door gastzapper tegengas via het Zaplog**

lees meer...

Gevaccineerde kinderen zijn besmettelijk

Patrick Savalle (Patman) | 08-02-2015 11:45 | (0)

Vaxxers hebben best problemen met logisch nadenken, anders kom je natuurlijk niet tot de conclusie dat het gezond is je kinderen te injecteren met gentech rommel, biologische residuen en chemische troep. Maar de meeste vaxxers denken dus dat een vaccin een geneesmiddel is.

Niet zo. Lees goed, leer je nog eens iets:

Vaccinatie is synthetische infectie bedoeld om een milde natuurlijke infectie na te bootsen.

Een vaccin is dus injecteren van ziektekiemen. Je lichaam maakt dan zelf het medicijn aan: de antistoffen. Zover komen de meesten nog wel. Maar dan… Het betekent ook dat jouw kind gewoon BESMETTELIJK IS NA VACCINATIE. En dat je volgens je eigen normen en waarden een behoorlijke asociaal bent als je jouw kind dan toch gewoon naar school stuurt in plaats van een paar weken in quarantaine te houden.

Tis vrij simpel. Als vaccinaties werken, dan is je kind dus ook besmettelijk daarna, net als bij een natuurlijke besmetting. Absoluut no way around that. Ziet u de Booleaanse implicatie in deze zin? Dat heet nou logica.

Je kunt dit effect ook gewoon in de praktijk zien: zodra op je werk al die vaxxers gaan griepprikken, klappen ze ook ineens allemaal tegen hun bed de dagen er op. Logisch. Man-made epidemie op kosten van de baas.

lees meer...

Die vervloekte Grieken (2)

Donkerdoorn | 06-02-2015 09:11 | 07-02-2015 23:42 (2)

Dat duurde niet werkelijk lang. Terwijl de Europese politieke elite nog steeds naarstig op zoek is naar een houding ten opzichte van de nieuwbakken Griekse regering van Alexis Tsipras, rockstar MinFin Giannis Varonfakis en de Griekse schuldenberg, handelt de compleet onder invloed van de financiële industrie staande compleet politiek onafhankelijke Europese Centrale Bank. Griekse obligaties zullen binnenkort niet meer bij de ECB inwisselbaar zijn voor vers geld, waarmee de Bank zijn “speciale progamma” voor Griekenland op ijs legt. En zonder de EBC “plug” worden de schulden niet alleen onmiddellijk “junk” maar worden ook de mogelijkheden van de Griekse Centrale Bank de uiterst instabiele Griekse banksector op de benen te houden afgekapt. Kortom: zonder EBC dreigt de complete financiële meltdown. De beweegredenen van Draghi & Co. zijn wazig, om niet te zeggen nogal dubbel. Vanaf het begin van de Griekse-crisis tot 2014 konden de zich afwisselende, maar de zich aan opgelegde uitverkoop van Griekenland onderwerpende, Griekse regeringen met hulp van het ECB-programma de Griekse staatsschuld nog eens extra in de hoogte zwepen. Stomtoevallig komt de Draghi-beslissing ook nog eens als Varonfakis bij Euro-boss Wolfgang Schäuble “antreten” mag (Schäuble: “Griekenland moet de “herstructureringen” (shock doctrine) van de Troika blijven uitvoeren”.). Extra wazig wordt het ECB-ding als geluiden uit het Frankfurtse opduiken dat de ECB in ieder geval niet de Griekse banken wil laten vallen. Tsja, een Griekse meltdown valt nu eenmaal niet een tweede keer te verkopen als een “non-credit-event”, zoals gelogen werd bij de allereerste ronde afschrijvingen op Griekse schulden. Wanneer Griekenland valt, verliezen niet alleen het ESM, ECB, een handje vol banken in Duitsland, Oosterrijk en Frankrijk veel geld, maar worden ook nog eens die prachtige verzekeringsinstrumenten (CDS) op schulden “getriggert”. En dat...kan nog wel eens erg interessant worden. Dus, wie heeft stalen zenuwen? Wie knippert als eerste? 

lees meer...

Die vervloekte Grieken

Donkerdoorn | 03-02-2015 12:59 | 04-02-2015 11:36 (1)

De Brusselse elite en het neoliberale establishment weet zich ten opzichte van de „radicale“ linkse Griekse, ondertussen, regeringspartij Syriza maar geen houding te geven. Het is weer brullen, huilen en schuimen. De nieuwe Griekse regering is een grotere dreiging voor de wereldeconomie als het Midden Oosten, de „luie“ Grieken zijn ondankbare honden en met radicalen valt sowieso niet te praten. De misdaad van Syriza: de partij, aan de macht omdat er werkelijk niets anders meer te kiezen valt (behalve extreem-rechts) voor de kapot geshockte Griekse bevolking, stelt tot nu toe verkiezingsbeloftes boven het bedienen van banken, hedge-funds en investeerders. Met daarbovenop een portie dwarse grootspraak ten aanzien van Rusland en de onzinnige, door Amerika bevolen, sanctiepolitiek en vraagtekens bij het neoliberaal horror-scenario TTIP als extra speldenprik richting het Brusselse. Daar maken Alexis Tsipras en zijn ministers niet bepaald vrienden mee. Zoals Tsipras‘ FinMin Giannis Varonfakis meteen de internationale populariteitswedstrijd voor crypto-communisten wint door niet alleen de zogenaamde „Troika“ (IMF, EU, ECB), terecht (de ECB bijvoorbeeld zou politiek neutraal zijn), te delegitimeren maar ook onvermoeibaar erop te wijzen dat de miljarden aan „hulp“ vanuit de EU linea recta aan schuldhouders, cq financiële concerns, overgemaakt worden. Je kan een bevolking niet onderwerpen aan de in de bureau’s van de ECB uitgedachte shock doctrine, zo Varonfakis, en ook nog eens laten bloeden om de Europese banksector te redden. Krasse waarheden die normaal gesproken onuitgesproken moeten blijven. 

lees meer...

De onlogica achter de totaalfalende griepprik

Patrick Savalle (Patman) | 31-01-2015 22:06 | 13-02-2015 16:58 (2)

De griepprik. 

Stick with me, dan wassen we dat varkentje heel makkelijk, zonder gekke onderzoekjes of statistiekjes. Gewoon logica.

Iedereen kan in de praktijk zien dat er ondanks de jaarlijks stijgende vaccinatiegraad er geen spat minder, misschien zelfs gewoon meer griep is dan ooit. Case closed.

http://www.nu.nl/gezondheid/2438904/griepprik-werkt-niet.html

Nog niet overtuigd, laten we dan kijken naar de redenatie waarmee die vaccins worden gemaakt. Die is namelijk krom, dat kan iedereen zien.

lees meer...

Draghi’s bad-bank bazooka

Donkerdoorn | 22-01-2015 19:31 | 23-01-2015 10:44 (2)

Het heeft eventjes geduurd, er moesten nog wat regels gebogen en herschreven worden terwijl publiek en politiek zachtjes werden gemasseerd, maar het is eindelijk zover: de Euro-zone heeft haar (compleet illegale) QE (Quantative Easing)-programma. Om het onzichtbare deflatiespook te bestrijden (in het noordelijke gedeelte van de Euro-zone zijn prijzen (gevoelsinflatie-gevoelt) allang het driedubbele van wat ze ooit in pre-Eur valuta waren), want deflatie is slecht voor kapitaal, zwengelt de Europese Centrale Bank de geldpers nog eens extra aan. 60 miljard Euro per maand gooit de bank via verschillende aankoopprogramma, van crap-derivaten tot staatsleningen, de financiële sector toe. 20% daarvan valt onder het zogenaamde “risk sharing”, het risico wordt over de houders van de bank, dus de nationale Centrale Banken, verspreid. Voor Nederland betekent dit 1,140 miljard*20%*4,4%(NL share)=10 Miljard euries. Direct risico, want de ECB kan natuurlijk met haar al top-zware balans uiteindelijk gewoon imploderen. Tsja, denken de plotters, sceptici, dwarsdenkers, Duiters en financieel-critici, Goldman-Sachs man Draghi aan het stuur. Wordt met een dikke biljoen Euro (de complete Griekse staatsschuld of het BBP van Duitsland is vier maanden geld-xeroxen) het verschrikkelijke, alomvattende probleem van deflatie opgelost? Nee, zoals de (compleet geflopte) QE-experimenten in Amerika en Japan al hebben aangetoond. Hoge, compleet van de realiteit losgekoppelde beurskoersen en veel speculatief geld in omloop, daar zorgen Centrale Banken voor. Maar “ to buy other assets (ja!) and extend credit to the real economy (nee!), ofwel het vlottrekken van de economie gaat met de losse geldpolitiek niet lukken. De oude regels van export-voordelen, loon-stuk-kosten gaan in de valuta-oorlog 2015 niet meer op. Het zijn eigenlijk alleen de top 1% mega nett-value personen die “dank-u-wel” zeggen en binnenkort 99% van alle rijkdom op deze planeet in handen hebben. De grote winnaars van de geldpolitiek van bijvoorbeeld de Federal Reserve. De overige 99% moet maar zien hoe ze met dat vrolijk gekleurde fiat-geld overleven. 

lees meer...

Dat mag dan weer niet: cabaretier Dieudonné M’Bala M’bala gearresteerd

Gast-Zapper | 14-01-2015 22:12 | (0)

De al vaker in problemen gekomen Franse cabaretier Dieudonné M’Bala M’bala mocht zich vandaag melden op een Parijs politiebureau wegens “excuses voor terrorisme”. Een mooi breed begrip. Dieudonné had het gewaagd zich ietswat kritisch over het “vrijheid van meningsuiting” feestje afgelopen zondag in de straten van Parijs uit te laten. Een “Je suis Charlie Coulibaly”, een samentrekking van Charlie Hebdo en de in opdracht van IS, Al Qaida, Al Qaida in Jemen opererende terrorist Amedy Coulibaly, verantwoordelijk voor de gijzelname in een joodse supermarkt.
Dat ging de Franse autoriteiten te ver.

DIT is het verhaal dat goed duidelijk maakt hoe schijnheilig en leugenachtig het optreden van de Franse regering en media klasse in de hele Hebdo vertoning is.

***Comment van gastzapper Zhen overgenomen van het Zaplog***

lees meer...

Operatie Gladio, NATO false flag terreur in Europa

Patrick Savalle (Patman) | 13-01-2015 01:39 | (0)

Je suis hypocrite

Donkerdoorn | 12-01-2015 09:15 | 12-01-2015 22:43 (2)

Terwijl in de straten van Parijs naar aanleiding van de aanslag op het magazin Charlie Hebdo de massa-demonstratie voor vrijheid van meningsuiting, persvrijheid en tolerantie langzaam warm liep, schaarden zich elders in Parijs verschillende EU ministers van Justitie en Binnenlandse Zaken rond de Amerikaanse minister Eric Holder. Agendapunten: betere controle op reisbewegingen, uitwisseling van informatie, samenwerking tussen inlichtingendiensten (NSA) en (staats)toezicht op het internet.  Nooit een prachtige crisis verloren laten gaan. En daar stonden ze dan in de eerste rij voor een paar minuten foto-op, de met het aangeslagen Frankrijk meelevende politieke leiders, schouder-aan-schouder voor vrijheid, wetende dat achter gesloten deur nieuwe ronden van vrijheidsbeperkende maatregelen werden besproken. Waarom ook niet. Want, zo duiken de eerste geluiden op, na de aanslagen in Parijs moeten de zogenaamde „NSA-critici“ hun Snowden-liefde en Big-Brother-haat maar eventjes in de koelkast zetten. 

lees meer...

Charlie Blowback

Donkerdoorn | 08-01-2015 14:08 | (0)

Charlie don’t surf. De zeer bloedige aanslag op de redactie van het Franse satirische magazin Charlie Hebdo levert (traditie getrouw bij grote aanslagen) het nodige materiaal voor „complottheorieën“. Hoe kan het ook anders. Een zeer professioneel uitgevoerde operatie, bijna geheel gefilmd, “Allah” en „Al Qaida“ rondbrullende daders en de (ook traditie getrouw) „vergeten“ identiteitskaarten. Politieke context? Frankrijk is bereid een Palestijnse staat te erkennen en wil een einde aan de door Amerika gedicteerde sancties tegen Rusland. Daarom: false flag. Zoals al op talloze blogs te lezen valt.

Alles bij elkaar misschien geen zeer onwaarschijnlijk verhaal maar eigenlijk niet ter zake doende. De slachting in Parijs draait om, de langverwachte, „blowback“ van „westers“ beleid in het Midden Oosten. Een van de verdachten, Cherif Kouachi, zat in 2008 al eens vast wegens „terroristische activiteiten“, cq. het doorsluizen van potentiële jihadi’s richting Irak. Interessant. Zoals de onbeschrijfelijke krokodillentranen van Holland, Rutte, Obama en notabene de Arabische Liga die (ook traditioneel) meeleven met de slachtoffers en nabestaanden maar ondertussen van Libië tot Syrië de meest radicale groeperingen van wapens, geld en training voorzien. „Death (terror) from Above“ voor Pakistan, Afghanistan, Jemen, Irak, Syrië, Somalië en Libië, en complete verbazing als (duidelijk getrainde) hersenlozen in hun bloedlust precies dat doen om de nodige islamophobie en islam-bashing aan te wakkeren. De AK-47 tegen de inktpot.

lees meer...

De Sony-hack conspiracy BS

Donkerdoorn | 23-12-2014 09:44 | (0)

Het Noord Koreaanse internet flakkert. Obama en the empire slaan terug en pesten de nucleaire dwerg-dictatuur door met de cyber aan-uit-knop te spelen. Dat zijn kennelijk Obama’s ondertussen legendarische “kosten” (zoals te zien in de Syrische puinhoop of de semi-WWIII met Rusland die niemand wil) nu Obama, Amerikaanse regering en FBI Noord Korea bestempelen als de mastermind achter de “hack” bij het Japanse entertainment concern Sony Pictures. Kennelijk. Wie er op zijn beurt werkelijk achter de aanval op NK’s intranet zit, is tot nu toe onbekend. Wat is er gebeurd? Een hackercollectief genaamd “Guardians of Peace” (een koosnaampje van Richard Nixon voor Zuid Korea) heeft de servers van Sony leeg getrokken omdat het, naar eigen zeggen, niet eens is met het “beeld van Noord Korea” in de nog te verschijnen Sony film “The Interview”. Daar is het motief, dus is het aanwijzen van de dader makkelijk. Dachten FBI en de Amerikaanse regering (dit keer zonder youtube-bewijsvoering). 

lees meer...

CIA bewerkt media inzake martelen

Donkerdoorn | 12-12-2014 09:27 | 13-12-2014 08:28 (1)

Het zogenaamde “martel-rapport” van het Amerikaanse senaat laat op dit moment veel stof opwaaien maar bevat, wie een beetje de alternatieve media in de gaten houdt, weinig nieuwe schokkende openbaringen. De Amerikanen hadden (of hebben) een Dr Mengele-achtig geprivatiseerd martelprogramma onder toezicht van de CIA, hielden “black-sites” in verschillende (Europese) landen, lieten het hardere werk over aan “partners” (Egypte, Syrië) en de uiteindelijk door folter verkregen informatie was veelal waardeloos, zo niet contra-productief. Om het lijfige rapport zeer kort samen te vatten. De echte nieuwsfeitjes zitten dieper in het verslag verstopt. Zoals de samenwerking tussen de CIA en “geselecteerde” media om het martelen als iets positiefs te verkopen. Door eigenlijk als geheim bestempelde informatie door te spelen aan journalisten moest het “succes” van de oorlog-tegen-terreur(tm) en methoden als waterboarding en slaaponthouding acceptatie vinden bij het grote publiek. Zowel in de Verenigde Staten als in Europa. Meest bekende voorbeeld van plotseling opduikende informatie is de in het senaatsrapport met name genoemde Sheik Khalid Mohammed, de zogenaamde “mastermind” van de aanslagen van 911. 

lees meer...
pagina 1 van 111  1 2 3 >  Laatste »
xhtml 1.1 · css/2 · rss 2.0 · WAI · site by Patrick Savalle · hosted by Digitux