39 verlichte geesten, 0 doorgeslagen complotters en 2 trollen aanwezig, 18058 leden

RSS-feed van artikelen Twitter-feed van artikelen Zapruder Inc.

“Zapruder-award” 2007 !!! En stemmen maar…….. / reageer

Door Donkerdoorn, gepubliceerd op 12-03-2008 07:08, 7 reacties, rubrieken: Zapruder, Actie!, Opmerkelijk!, Poll, SiteNieuws

imageNa een week van beraad, wikken- en wegen, discussies, redactiegevechten, 6 lek gestoken banden, 1 wederrechtelijke vrijheidsberoving, 1 vuurgevecht in Lin Guoli Li te Zoetermeer (Meneer Liu, de rekening mag naar „Patman, Patman en Oranje Nassau BV“) is de redactie eruit. Tientallen, honderden, duizenden enthousiaste „zappies“ hebben gereageerd. Wat gaat het complot van 2007 worden? Wie gaat er vandoor met de “Alu-Award”? Hier is de eerste „selectie“ van jullie „plotten“.

De Zapruder “Alu-Awards” Poll staat: Hier!!!!

Harry Potter is duivelswerk. Harry Potter is evil. Harry Potter is bedacht om Hekserij te promoten. Nee, niet JP Balkenende maar de echte Harry Potter is een satanskindje. Uit de koker van een internationale heksenorganisatie.

■ Leuk geprobeerd meneer Balkenende, maar “het verdrag van Lissabon” is gewoon een andere naam voor de Europese Grondwet die wij Nederlandsers via een referendum naar de prullenbak hebben verwezen. En geen volkslied of vlaggetje dat ons anders doet denken. En die grondwet wordt nu even „democratisch“ door de strot van de Nederlander geduwd.

President van de Nederlandse Bank Nout Wellink verklaart in „Buitenhof“ van 20 januari dat „loonmatiging“ weer noodzakelijk is in Nederland. En dat terwijl de ECB per jaar ongeveer 12% meer Euro’s uit de lucht tovert.

Patman ontmaskerd als bastardzoon van Prins Bernhard. Ja, uw eigen favoriete hoofdredacteur is een 100% NWO pion. Gelukkig zijn er oplettende lezertjes die niet in de slinkse wegen van deze desinformant trappen.

■ De Wildersfilm. Een 100% neocon/Israëlische psy-op. En een behoorlijk succesvolle bovendien. Al sinds november weet de rechtse Limburger de Nederlandse media en politiek bezig te houden met een film die nog niemand heeft gezien. Het succes begint nu zelfs internationale vormen aan te nemen.....in de Nederlandse “pers” dan. Terreuralarm 25, boze „Al Qaida“, Taliban en zandzakken voor de Nederlandse diplomatieke posten wereldwijd.

■ De Iraanse „rubberbootjes“ vs drie ultramoderne Amerikaanse oorlogsbodems. Een soort „Tonkin incident“ inclusief over radio geuitte bedreigingen. Achteraf bleken de Iraniërs helemaal niet van zin te zijn de Amerikanen aan te vallen maar gaf een Pentagon mediaminister opdracht de zaak zo groot mogelijk „op te blazen“. Het door de Amerikanen aan de pers beschikbaar gestelde materiaal viel echter snel door de mand. En de bedreigingen…..een Filipino Monkey. 

■ Trippende toeristen eten hun hond op, vallen van musea of doen meer dan normaal gek op straat. De „Paddo“ blijkt na jaren uiteindelijk een ultragevaarlijke drug. De media doen verslag en de politiek reageert. Paddoos moeten verboden worden. Dat al die geflipte touristen ook een paar liter alcohol achter de kiezen hadden maakt niet uit. De anti-paddo dus.

■ De „missing nukes“. Voor het eerst in jaren worden zes atoomwapens ( geheim) via vliegtuig boven Amerikaans grondgebied verscheept. Een aantal militairen luiden de klok in een legermagazine en prompt krijgen verantwoordelijke officieren en manschappen rare ongelukken of verdwijnen. In het met zware procedures beveiligde Amerikaanse nucleaire arsenaal een onmogelijkheid zonder „orders van heel hoog af“. Ging het om Iran of is er echt nog een „nuke“ kwijt?

■ De „Orgone Howitzer“. Knal vanuit uw achtertuin die wolken en chemtrails uit de lucht! Inclusief batterijen. Direct na activering is verschijnt de aura van uw „buster“. De NWO kan sproeien wat ze wil, u doet het niets meer.

Wouter Bos. De Amerikaanse economie schiet in recessie, banken vallen om of bedelen om kapitaalinjecties, de dollar zakt en zakt, maar onze minister van Financiën ziet alleen maar groei in de toekomst. Niets aan de hand, gewoon doorlopen. „Draaikont“ Wouter is ook nog eens „stekeblind“.

CO2 is gevaarlijk, CO2 maakt ons hartstikke kapot, CO2 warmt de aarde op, CO2 is slecht voor ijsberen, CO2 is handel, CO2 is belasting, CO2 is milieukeur, CO2 is Al Gore, CO2 is kerncentrales, CO2 is best oke.

Stemmen via het forum: Hier!!!

eKudos NUjij MSN Reporter Facebook Tell-a-friend
Guantanamo Lullabay | 12-03-2008 10:19
33365 wilders
ook niet alleen om zn israel banden maar omdat ie er voor zorgt dat de nederlanders met hun pereoxidale fixatie blind zijn voor alle manieren waarop ze genaaid worden

wie denkt er aan irak of de grondwet?
kijk maar op nujij voor een beeld
tamso | 12-03-2008 11:26
33374 Elke banaan praat de media recht,zonder te beseffen dat de banaan toch krom blijft.
Dat is het huidige nederland.
En de rest van de wereld die daags in,daags uit de propaganda moet aanhoren waar wij mee doodgegooid worden.

Het lijkt wel een complot.
Of is het ook een complot.
Profeet | 12-03-2008 12:40
33377 Een populariteit wedstrijd waarbij ik moet nadenken. Dat ik dat nog mag mee maken rasberry
Ik zit nog te twijfelen. Het clowntje in mij wil op de ontmaskering van patman stemmen. CO2 is waarschijnlijk de grootste hoax van allemaal, maar niet echt gebonden aan 2007. Ik denk er nog even over na :D
merethan | 13-03-2008 11:13
33412 De paddo, no doubt.
Toonvoorbeeld van conformisme afgedwongen door de overheid.

Als er weer een auto tegen een boom knalt gaan we toch ook geen auto's, alcohol of bomen verbieden?
En dat auto's tegen bomen aanvliegen gebeurd ietsje vaker dan die ene franse meid die uit het raam sprong. Dat er ook alcohol in het spel was zegt het mannetje van de televisie er niet bij.
Dr. Who | 13-03-2008 19:22
33431 Ik ga mee in de keuze van merethan.

Een uiterst helder voorbeeld van afgedwongen conformisme inderdaad.
democraatus | 14-03-2008 22:25
33458 Dat worden toch de nukes. Een bizar verhaal met deze vernietigende wapens.
Marcus | 14-03-2008 22:43
33460 Wellink!

Dan kunnen onze zeer gewaardeerde redacteuren na uitreiking ( LOL) eindelijk uit eerste hand horen hoe die nieuwe euro's in omloop gebracht worden!

Wij komen er hier toch niet uit.
Jouw reactie

*naam:

Email:

Onthoud mijn inloggegevens in een cookie

Email mij bij opvolgend commentaar

*Laat zien dat je geen spambot bent door het onderstaande woord te typen:


opmaken van je reactietekst
lees hier de huisregels
xhtml 1.1 · css/2 · rss 2.0 · WAI · site by Patrick Savalle · hosted by Digitux