39 verlichte geesten, 0 doorgeslagen complotters en 2 trollen aanwezig, 18573 leden

RSS-feed van artikelen Twitter-feed van artikelen Zapruder Inc.

Tony ‘Bohemian Grove’ Blair / reageer

Onze wereldleiders en captains-of-industry vinden democratie maar in de weg zitten. De (schijn van) democratie is een prima instrument om een bevolking stil en dom te houden maar om een wereld mee te besturen is het nooit bedoeld. Wereldpolitiek bepalen doe je het beste zonder de aanwezigheid van kritische *nee, uhmm* nieuwsgierige *nee ook niet, uuhhm* aanwezige pers, lastige betogers of oprecht in hun toekomst geïnteresseerde burgers. Het liefst dus in het geheim. Een bekend geheim clubje is het Bilderberg-gebeuren. De Bilderbergers waren laatst nog in Toronto waar ook onze koniging Beatrix werd gezien. Een minder bekend maar veel machtiger clubje is de Bohemian Grove order of death.

Waarschuwing vooraf: als een wereld waarin geheime en vaak occulte genootschappen als Illuminati, Skulls&Bones en Vrijmetselaarij uw geest dermate in verwarring brengt dat ontkenning uw enige reactie is, ga dan nu weg. Als u wilt weten wat Tony Blair laatst in Californië deed of waarom er mensen naakt door de Californische bossen rennen en vreemde rituelen uitvoeren of waarom U2’s ik-ben-full-of-crap-Bono een schijnheil is, lees dan door…

Dit weekend was in de bossen van de Bohemian Grove (110km boven San Francisco) weer de bijeenkomst van het ‘Bohemian Grove order of death’ genootschap. De Bohemian Grove is een occult en natuurlijk geheim genootschap waar iedereen maar dan ook iedereen die iets te zeggen heeft aanwezig is. Van presidenten tot film-sterren, zelfs zogenaamd maatschappij kritische rocksterren (Bono van U2). Want het kan natuurlijk niet zo zijn dat je met je dissidente geluid ook echt effect mag hebben op je publiek. Veel geld verdienen ok, mensen ook echt bewust maken, not done. Ruim voor die tijd ben je trouwens al benaderd en beleefd, wellicht dwingend gevraagd mee te doen aan de occulte rituelen van de Bohemian grove. En zeg nou eerlijk, wie durft er nee te zeggen tegen George W. Bush, Dick Cheney, Donald Rumsfeld, Karl Rove, George Herbert Walker Bush, Bill Clinton, Ronald Reagan, Jimmy Carter, Richard Nixon, Jeb Bush, Henry Kissinger, George Shultz, Earl Warren, Robert Kennedy, David Rockefeller (Senior and Junior), Nelson Rockefeller, James Wolfensohn, Alan Greenspan, Paul Volcker, Colin Powell, Jack Welch, David Packard, Riley P. Bechtel, Prince Philip, John Major, Helmut Schmidt, Lee Kuan Yew, James A. Baker III, Newt Gingrich, Arnold Schwarzenegger, Bob Novak, Malcolm Forbes, David S. Broder, Mark Twain, Francis Ford Coppola of Clint Eastwood?

Tony Blair in ieder geval niet. Dit jaar was de eer aan Tony Blair om door Arnold Schwarzenegger te worden voorgesteld aan zijn nieuwe vrienden. Volgens de San Francisco Chronicle werd Arnold Schwarzenegger trouwens gouverneur van California omdat dat in de Bohemian Grove werd besloten. (red.: mirror, niet de oorspronkelijke link) Mensen met invloed dus. Officieel een ‘private management retreat’ georganiseerd door Rupert Murdoch (je weet wel, de man die eigenaar is van al die mediabedrijven die ons fair en balanced nieuws brengen), maar in werkelijkheid een bijeenkomst van de Bohemian Grove. En aan het woord van Alex Jones hoeven we in dit geval niet te twijfelen, hij wist namelijk op 15 juli 2000 als eerste door te dringen tot zo’n occulte bijeenkomst en maakte zelfs filmbeelden van de aanbiddingsrituelen.
Ja u leest het goed. Onze wereldleiders die in witte gewaden rondrennen , offers brengen aan 15 meter hoge beelden. Want tussen het zakendoen, plannen van oorlogen, manipuleren van regeringen en bepalen van wereldbeleid door is er op de Bohemian Grove bijeenkomsten genoeg tijd voor vermaak. Naakt rondrennen door de bossen, aanbidden van 15 meter hoge uilen, brengen (nep-)menselijk offers, leuke nieuwe gewaden passen. Gewoon, de dingen die ieder van ons doet in hun vakantie.

Maar laat mijn verhaal u niet afleiden, klik deze link en aanschouw met eigen ogen hoe die rituelen er in 2000 aan toegingen. Beter kunnen we het hier op de redactie niet verzinnen en laten we eerlijk zijn, met dit soort verhalen gelooft toch niemand ons. Dus kijk zelf…

Meer informatie:

Artikel over occulte zaken opde Bohemian Grove
Het artikel van Alex Jones
■ De documentaire van Alex Jones
Wikipedia over Bohemian Grove

eKudos NUjij MSN Reporter Facebook Tell-a-friend
democraatus | 31-07-2006 14:50
4279 Kop in het zand steken en vooral doorgaan wink
Leon34 | 31-07-2006 15:53
4281 ... en onze Bono schreef er zelfs een leuk liedje over wink

All is quiet on New Year's Day.
A world in white gets underway.
I want to be with you, be with you night and day.
Nothing changes on New Year's Day.
On New Year's Day.

I... will be with you again.
I... will be with you again.

Under a blood-red sky
A crowd has gathered in black and white
Arms entwined, the chosen few
The newspaper says, says
Say it's true, it's true...
And we can break through
Though torn in two
We can be one.

I... I will begin again
I... I will begin again.

Oh, oh. Oh, oh. Oh, oh.
Oh, maybe the time is right.
Oh, maybe tonight.
I will be with you again.
I will be with you again.

And so we are told this is the golden age
And gold is the reason for the wars we wage
Though I want to be with you
Be with you night and day
Nothing changes
On New Year's Day
On New Year's Day
On New Year's Day
Donkerdoorn | 31-07-2006 18:31
4284 Het begint wel erg duidelijk te worden dat Tony twee meesters dient:
http://express.lineone.net/news_detail.html?sku=258

En hoelang is ons kabinet nog op vakantie? Wil nu wel eens wat uitspraken van onze dames en heren politici horen. We zijn nu eenmaal grote vriend nummer 3 van Israël, met schiphol als half wapendepot....het wordt wel tijd voor een "kritisch" geluid *ahum*....
Krombo | 31-07-2006 19:53
4285 Jongens we kunnen nog stemmen op trouw-artikel-poll
http://www.trouw.nl/hetnieuws/nederland/article401831.ece/Complottheorie_over_de_aanslagen_op_het_WTC_niet_langer_omstreden

bliezen de vs zelf de torens op?

huidige stand:
ja 38%
nee 62%
1245 stemmen
w()()t | 31-07-2006 23:50
4287 *edit* nog maar 1 stap verwijderd van een IP-ban wink
_GB_ | 01-08-2006 00:57
4290 @Donkerdoorn | 31/07 | 06:31 PM
Nou begrijp je direct waarom Nederland voor vitale wapensystemen altijd Amerikaans spul koopt.
Die kunnen in geval van nood zo aan de Israëlis overgedragen worden, die vliegen met hetzelfde spul.
Iets dergelijks gebeurde al eens tijdens de Yom Kippur-oorlog (1973).
Minister Vredeling (PvdA) heeft toen bij nacht en ontij, zonder wie dan ook maar te raadplegen, grote hoeveelheden munitie naar Israël gestuurd.
Audie | 01-08-2006 07:51
4292 Door het systeem van compartimentalisatie (onderverdelen van macht in een strikt hiërarchische, 'need to know'-basis) weten veel lagere leden van Bohemian Grove niet wat zich daar werkelijk afspeelt.

Bohemian Grove werd beschreven door een mannelijke prostitué die als kind o.a. op die lokatie misbruikt werd door de elite. Wat dat betreft was het optreden van fake-reporter Jeff Ganon bij een persconferentie van het Witte Huis opvallend. Ganon bleek een mannelijke hoer die zo te zien nauwe banden heeft met het Witte Huis (hoe kreeg hij als non-reporter anders zo'n security-pas).

http://www.voxfux.com/features/bush_child_sex_coverup/franklin.htm

Bush Sr. wordt ook genoemd in het bovenstaande artikel. Bohemian Grove is trouwens een homosexueel getinte aangelegenheid. Oudere mannen hebben de meeste aanzien en vaak worden jongere single mannen uitgenodigd voor gezelschap en meer. Bij gebrek aan 'vrijwilligers' worden ook mannelijke pornosterren en prostitués ingevoerd.

Het homosexuele karakter van de rituelen bij Skull 'n Bones zijn trouwens ook bekend bij hen die hierover o.a. Alex Jones' onderzoek heeft gelezen.

Dit alles wil trouwens niet zeggen dat de machtselite sympathie of empathie heeft met welke minderheidsgroep dan ook. De machtselite is enkel geïnteresseerd in macht. Daar heeft hun persoonlijke voorkeur niets mee te maken. Denk maar aan Condoleeza Rice: die heeft niets te maken met zwarten of vrouwen. Ik zie haar meer als een soort Terminator. Nu mag ze voor vredesduif spelen, net zoals Henry Kissinger dat deed inzake de Vietnam Oorlog (waar hij en zijn Council on Foreign Relations dik aan verdiende).
road66 | 01-08-2006 13:29
4295 Van de TU Delft website:
--
Berichtgeving rond 9/11
31 juli 2006 door M&C;--
In de media zijn vandaag berichten verschenen dat de TU Delft d.m.v. een kort onderzoek door studenten dé waarheid over 9/11 wil achterhalen. Deze boodschap klopt niet. Wel doet Studium Generale deze zomer met twee groepen studenten gedurende twee weken onderzoek naar een aantal aspecten van de verschillende verklaringen en complottheorieën rond zoals 9/11. Dit is een zeer beperkt onderzoek dat natuurlijk niet als doel heeft dé waarheid te vinden.
--
De werkgroepjes presenteren hun bevindingen tijdens een bijeenkomst van Studium Generale op 12 september. Deze bijeenkomst maakt deel uit van een serie lezingen van Studium Generale over complottheorieën. Studium Generale wil met deze lezingencyclus en het onderzoek techniekstudenten kennis laten maken met hoe ingenieurs om kunnen gaan met het ontstaan van complottheorieën en de betekenis ervan voor de samenleving.
lanoe | 30-10-2006 13:14
7504 Ik denk dat men toch een beetje op moet gaan letten en eerst eens beter wat huiswerk moet gaan doen.
In een eerder artikel word de vn over een kam geschoren met de nato en andere organisatie's.
Dan heb je naar mijn mening je huiswerk niet al te best gedaan en ga je voorbij aan enkele feiten.
De vn is opgericht om langzaam (let wel dit gaat zo snel als wij dr moeite voor doen en wat doen wij aan het vetorecht van die 5 landen?
Nee daar moet chavez helemaal voor uit zuid amerika komen om dat tegen de vn te zeggen)
Het is ONZE onverschilligheid ten opzichte van onze westerse leiders, waardoor zij door kunnen gaan waar ze mee bezig zijn.
Getuige de G8 in schotland indertijd waar jawel daar is ie dan, bono en bob geldof ons de mogelijkheid boden om ons te laten horen, maar nee dan komt men met bovenstaande zeikpraatjes.
Check dan eerst waarom bono en bob geldof zich onder die mensen begeven?
Omdat ze mij of de linkse rakkers niet hoeven te overtuigen, MAAR ZICH JUIST MET DIE RECHTSE RAKKERS IN MOETEN LATEN WANT DAT ZIJN NU EENMAAL DE ZIEKE GEESTEN DIE DEZE PLANEET BESTIEREN!!
Bob geldof zat met mgabe op de veranda reggea te spelen op een gitaar, terwijl hij wist dat er op dat moment mensen gemarteld werden in naam van die man en hem er ondertussen van moest overtuigen dat dat niet kon (je moet het geduld maar hebben).
Ok, ik ben het met jullie eens, veel dingen kloppen niet, maar wat nuances zijn wel op zn plaats denk ik.
Alles door een roze bril zien is niet goed, maar dat geld ook voor de donkere bril.
De vn kan een orgaan voor het volk zijn, maar 50 jaar geleden kon dat niet en nu begint die ontwikkeling pas (er wordt al aan het vetoracht gemorreld, vandaar ook het gezeik met zn zoon), de vn heeft net zo goed te maken met de dingen waar hier vaak over geschreven wordt (de vs kan kofi wel schieten, want hij werkt ze vaker tegen als met ze) en doet erg zn best om zichzelf daar vrij van te houden.
Maar ook hen vechten tegen de oude machine die uit alle macht vast probeert te houden aan hun macht en het laatste dat ze willen is wel dat de vn dadelijk ook nog echt gaat worden waarvoor het in den beginne opgericht is....een globaal orgaan voor, door en met de mensen.

Mvg,Lanoe
| 13-06-2008 14:18
39116 voor meer da 300 fotos en afbeeldingen van de bohemian grove ga naar www.fotobucket.com zoek naar bohemian grove
vizix | 13-06-2008 16:45
39119 "En aan het woord van Alex Jones hoeven we in dit geval niet te twijfelen, hij wist namelijk op 15 juli 2000 als eerste door te dringen tot zo’n occulte bijeenkomst en maakte zelfs filmbeelden van de aanbiddingsrituelen."

Alex jones heeft een hoop te zeggen in de onderwereld media, maar als je het hebt over concentratiekampen en eigenlijk ook dit filmpje dan gaat het niet zo zeer om de informatie opzich maar ook de intensie en manier waarop. Die blinde woede kun je ook een beetje als blokkade zien, trauma @ work.
vizix | 14-06-2008 03:02
39148 http://www.leozagami.com/index.php?option=com_fireboard&Itemid=57&func=view&id=15&catid=10
Jouw reactie

*naam:

Email:

Onthoud mijn inloggegevens in een cookie

Email mij bij opvolgend commentaar

*Laat zien dat je geen spambot bent door het onderstaande woord te typen:


opmaken van je reactietekst
lees hier de huisregels
xhtml 1.1 · css/2 · rss 2.0 · WAI · site by Patrick Savalle · hosted by Digitux