Maandagmorgen briefing (Week 48)

Luiden de doodsklokken voor Pakistan? Wordt het strategisch gelegen islamitische land „met de bom“ uiteindelijk gestraft voor haar „daden“. Nu de hele wereld Pakistan aanspreekt op de terreurdaden in het Indische Mumbai, inclusief de traditie getrouwe „zachte“ mobilisatie door India en de anti-terreurretoriek vanuit Washington, en Pakistan bijna bankroet is, staat de „herboren“ „democratie“ met de rug tegen de muur. En op de „to-do“ lijst van de nieuwe Amerikaanse president Obama. Maar in hoeverre is Pakistan betrokken bij de aanslagen in India. Wat is er waar van de standaard „Al Qaida-blabla“ van de MSM? Laten we eens een andere optie onderzoeken.

Het is 8 november als bekend wordt dat een hoge officier van de Indische inlichtingendienst is gearresteerd wegens betrokkenheid bij aanslagen in west India, september dit jaar. De aanslagen werden in eerste instantie op konto geschreven van moslimterroristen maar met de arrestatie van Kolonel Srikant Prasad Purohit wordt duidelijk dat een hindoestaanse groep verantwoordelijk is. Hun taktiek: doe je voor als een moslimgroepering.

Een van de meest opmerkelijke „toevalligheden“ van de aanslagen in Mumbai is het feit dat de man verantwoordelijk voor het onderzoek naar de hindoestaanse terroristen, de Hemant Karkare hoofd anti-terreur, als een van de eerste personen bij de aanslagen om het leven komt.

De beste aanwijzingen die de Indische regering heeft voor een eventuele Pakistaanse betrokkenheid zijn gesprekken van mobiele telefoons van de terroristen richting Pakistan en de enige gevangengenomen terrorist, Ajmal Kasab, die zou hebben toegegeven lid te zijn van Lashkar-e-Toiba, een terreurgroep die openlijk wordt gesteund door de Pakistaanse inlichtingendienst ISI. De groep is vooral betrokken bij de strijd rond Kashmir maar heeft officieel te kennen geven niet achter de aanslagen in Mumbai te zitten. Ajmal Kasab is nu in hongerstaking.

Het verhaal wordt nog vreemder als blijkt dat enkele van de „terroristen“ blank zijn, alcohol drinken vooraf aan hun daad en wel erg goed voorbereid zijn. Op de foto’s die in omloop zijn van een daders is duidelijk een oranje armbandje te zien. Iets wat een hindoe gebruik is.

Een van de terroristen zou een stagiair in het Taj Mahal Hotel zijn geweest. Het joodse centrum dat werd aangevallen blijkt achteraf een uitvalsbasis te zijn geweest, compleet met afgeleverde voedselbestellingen. En waarom vuurde de Indische politie zo lang niet terug? Of de „Britse Pakistani’s“. Hoeveel Britten waren er nu bij de aanslagen betrokken? En waarom ontkent de Britse regering?

Ook is er nog het tegenstrijdige rapport van de msm dat de terroristen erop uit waren zoveel mogelijk „westerlingen“ te doden. Terwijl The Telegraph juist aangeeft dat de Taj Mahal werd gekozen omdat het een „symbool“ is van de opkomende Indische financiële macht. Als de terroristen werkelijk westerse doelen voor ogen hadden, waarom niet het Hilton of Marriot aangevallen?

Oppercomplotter Mike Ruppert gooit nog wat meer saus op het hele verhaal. Mumbai is niet alleen het financiële hart van India, het is het „service centre“ van vele grote corporations. Duizenden Indiërs werken er voor callcenters en service centres.

Als we kijken wie het meest profiteren van de aanslagen lijkt het vooral de conservatief-rechtse Indische Bharatiya Janata Party (BJP) te zijn. Een partij die actief wordt ondersteund door de Verenigde Staten. In het westen wordt in eerste instantie vooral de „Al Qaida“ kaart gespeeld, al moeten de MSM daar snel op terugkomen. In het kader van de neoconservatieve „clash of civilisations“ zijn de aanslagen natuurlijk koren op de molen van anti-islamitische bewegingen. De Verenigde Staten lijken vooral geïnteresseerd in de druk op Pakistan. En natuurlijk is daar Israël, dat werderom een aardsvijand op de (nuclaire) korrel van twee wereldmachten ziet belanden.

Irak

Het SOFA-pact is goedgekeurd door het Irakese parlement. Irakese regering blij, Amerikanen blij. Irakese bevolking minder blij. Naar alle waarschijnlijkheid zal het geweld in het land niet afnemen, en zijn de grootste religieuze fracties, inclusief Muqtada al Sadr, nog steeds tegen het pact met de Amerikanen. Het het verdrag wordt geregeld dat de Amerikanen in 2011 vertrokken zullen zijn uit Irak, al duiden de tekenen op iets heel anders.

Syrië

Terwijl de Amerikanen Syrië beschuldigen van een „Iraanse“ coverupsstyle ten aanzien van hun zogenaamde „kernreactor“ vraagt het IAEA zich af waarom er in godsnaam geen satellietfoto’s van het door Israël vorig jaar gebombardeerde plek beschikbaar zijn.

Planet Gaza

De verschrikkelijke ironie van het uithongeren van kinderen door Israël voor de veiligheid van Israël. Dag 73736 in het beleg van Gaza. Nieuwe aanvallen en ook de Britten hebben ondertussen door dat Israël nu ongeveer iedere internationale rechtsregel heeft verbroken. Hamas biedt ondertussen de nieuwe Amerikaanse president Obama 30 jaar vrede aan.

Afghanistan

Volgens de Russen liggen duizend ton heroine klaar in narco-staat Afghanistan om te worden gedistribueerd over planeet aarde. Een tikkende tijdbom volgens Rusland.

Aid$

Wereld-aidsdag. Met opnieuw het “opblazen” van de epidemie in het nieuws.

Tot slot..

This entry was posted in Geen categorie and tagged .

13 thoughts on “Maandagmorgen briefing (Week 48)

 1. Dus is Mumbai dan een false flag operation? Het sterven van die Karkare impliceert dat juist de groepen die hij onderzocht de mogelijke daders zijn? Die Hindoestaanse terroristen groep?

  Volgens de Russen liggen duizend ton heroïne klaar in narco-staat Afghanistan om te worden gedistribueerd over planeet aarde. Een tikkende tijdbom volgens Rusland.

  Dit is niet heel veel eigenlijk. In 2007 was de jaarlijkse productie 8000 ton heroïne en als je de stijgende lijn doortrekt en er 20% bij optelt voor dit jaar, is het dus slechts 10% van de jaarproductie. Ook de straatwaarde van heroïne is aanzienlijk, maar niet verpletterend. Voor 1000 ton en een straatwaarde van 50 euro per gram is het alsnog “slechts” 50 miljoen euro. Kun je beter een olietanker kapen hahahaa.

  Opvallend dat de productie voornamelijk uit Helmand en Uruzgan komt.

  Laatst werd gespeculeerd dat ondanks de immer stijgende productie van heroïne de straatprijs niet was gezakt. Dat is niet logisch, want het aantal verslaafden is niet significant toegenomen. Dit zou impliceren dat een grote hoeveelheid wordt “bewaard” voor een toekomstig probleem. Zo zou heroïne omgezet kunnen worden in morfine, dat veel op het slagveld gebruikt wordt.

 2. @Ska, probeer eens op de links te klikken met je CTRL of SHIFT toets ingedrukt. Werkt altijd. CTRL voor een nieuw tabblad. SHIFT voor een nieuw venster.

 3. Beetje kort ?
  Mijn mond valt open van verbazing over de achtergrond van de Mumbai-operatie.
  Weer zo’n false-flag-beerput.
  Oja WereldAIDSdag, vanochtend vroeg bij het ontbijt alweer zo’n tranentrekkend verhaal gehoord over AIDS-babies. (kots)

  @ska: kan je de rechtermuisknop wel vinden als je coke in je neus hebt ?

 4. @ABC.. dank je voor het rekenen.. factortje duizend maakt natuurlijk wèl een deuk in een pakje boter. Anywayz, ik heb die 50 euro per gram als gemiddelde genomen in Europa, in Nederland zal het inderdaad ongetwijfeld goedkoper zijn.

 5. … en dan die druif van een Rice: “Ik zeg niet dat Pakistan hier achter zit, maar de Pakistanen doen er wel goed aan hier helemaal open over te zijn.”

  Hoezo verdachtmaking?

 6. VS bedreigd door nucleair terrorisme

  De Verenigde Staten worden dagelijks bedreigd. Maar volgens een nog te verschijnen rapport komt de dreiging nu wel heel dichtbij. De Commissie ter Voorkoming van Massavernietigingswapens en Terrorisme schrijft dat de Verenigde Staten worden bedreigd door een nucleaire of biochemische aanval.

  De Commissie, waarin zowel Democraten als Republikeinen zitting hebben, adviseert de nieuwe regering van Barack Obama om een organisatie in het leven te roepen die zich specifiek gaat richten op de strijd tegen de verspreiding van nucleaire en biochemische wapens. Een van de conclusies van het rapport luidt: “Onze veiligheidsmarge neemt af in plaats van toe”, meldt HLN.

  Bron: http://www.spitsnieuws.nl/archives/buitenland/2008/12/vs_bedreigd_door_nucleaire_ter.html

  Ruik ik hier het begin van een vals vlaggetje?

Geef een reactie