Breaking: Michelle Obama geeft “the sign”

image Brrreaking! Voor alle NWO-fanboys en -girls die denken dat de “elite” via gebaren, vooral het “hook-em-horns-satan-duivel-hardrock-twee-vinger-teken, met elkaar communiceren, het is officieel: de Obamaatjes horen bij de club. Michelle Obama, de vrouw van, stuurt hoogstpersoonlijk groetjes aan onze Bilderberg Bea op de frontcover van Vogue. Mogelijk iets van: “economie gesloopt, tijd voor de RFID-chips Bea”. Check de foto’s onder meer.

…..en check die titels op het blad!

image

Hier probeert Michelle iets “subtieler” haar ideëen voor totale wereldcontrole over te brengen.

image

36 thoughts on “Breaking: Michelle Obama geeft “the sign”

 1. [img]http://www.eqgen.nl/images/illuminati/illu_bush-dochter-diablo.jpg[/img]

  [img]http://www.eqgen.nl/images/illuminati/illu_bush-wife-diablo1.jpg[/img]

  [img]http://www.eqgen.nl/images/illuminati/illu_bush-wife-diablo2.jpg[/img]

  [img]http://www.eqgen.nl/images/illuminati/illu_berlusconi-diablo.jpg[/img]

 2. [img]http://www.eqgen.nl/images/illuminati/illu_quayle-diablo.jpg[/img]

  [img]http://www.eqgen.nl/images/illuminati/illu_ridge-diablo.jpg[/img]

  [img]http://www.eqgen.nl/images/illuminati/illu_bush-diablo3.jpg[/img]

  [img]http://www.eqgen.nl/images/illuminati/illu_1968-skull-bones.jpg[/img]

  [img]http://www.eqgen.nl/images/illuminati/illu_iran_sign.jpg[/img]

 3. [img]http://farm3.static.flickr.com/2198/2435926308_77a5e95370_o.jpg[/img]

  [img]http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/dick_cheney_satanic_salute.jpg[/img]

  [img]http://quandary121.googlepages.com/georgeshand.bmp.jpg[/img]

  [img]http://www.whale.to/b/photo_evidence_bush_&_condi.jpg[/img]

  [img]http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/maria_and_arnold.jpg[/img]

  [img]http://www.jesus-is-savior.com/False%20Religions/Wicca%20&%20Witchcraft/satanist-arafat.jpg[/img]

 4. [img]http://www.theage.com.au/ffximage/2005/01/21/2101bush7_gallery__425x550.jpg[/img]
  Bijna Dan

  Niets aan de hand mensen het zijn allemaal liefhebbers van heavy metal, of ze promoten de nieuwste film “Bugs Bunny saves America”. Jullie altijd met die complotjes niks aan de hand joh hou je hier niet mee bezig dan moet je opgenomen worden stelletje triestelingen. Rustig slapen niets aan de hand hou je bezig met olie-bulletins of de dollar koers zij doen het werk voor je welcome to satans anunakki world .

 5. @ patman

  Begrijp je mijn cynische ondertoon niet dan, tuurlijk is dit serieuze f*ck. Trouwens ik wil je nog even compimenteren voor je website zit er al een jaartje op te kijken en mijn narrow minded ging niet verder dan geenstijl.nl (oftewel bilderberg.nl) . Mijn ogen zijn mede dankzij zapruder op een brute manier geopend keep up the good work !!!!

 6. Metal muziek is ook heel bijzondere muziek. Over het algemeen bijzonder geliefd bij blanke jonkies met lange haren. Apart.

  De rest van de wereld kan die teringherrie niet aanhoren. Hoewel ik bepaalde nummers wel luisterbaar vind (enkele van Rammstein, Iron Maiden enzo) kan ik meestal dat gekrijs niet verdragen.

  Weet je dan niet dat de muziekindustrie een directe tak is van de NWO propagandamachine? Shitney Bears bijvoorbeeld, die in “Fahrenheit 911″ de kijker adviseert om toch vooral achter de president te gaan staan.

 7. Om de foto wat groter te bekijken (maar staat ook gewoon zo bij de CD-zaak in het rek)

  hxxp://www.exoterictrauma.com/images/Celine_Dion_A_New_Day_Illuminati_symbols_cover.jpg

 8. hello mensen

  ik heb me wat vastgepind in die symboliek

  wel je kan er vanop aan, Hollywoord is compleet in Illuminati -handen.

  Linkjes volgen vanavond, misschien op mn zaplog…ondermeer een youtube channel dat films als fight club en Kubrick zn mooisten even doorlicht…

  zonnecultus

  dus celine dion , zeker niet vergezocht, doe maar eens wat research naar bijvoorbeeld Gwen Stefani, of onze rappers

 9. We mogen ons niet blind staren op zogezegde tekenen.
  Veel toeval ligt hier ook aan de basis.

  Maar toch…

  Ik weet dat de betere klasse (ook hier) zich graag als kliekje opstelt. Het ‘wij’ zijn beter en we tonen dat graag (subtiel of heel duidelijk via ronde tafel logootjes e.d.)
  Dus lijkt het me niet te ver gezocht, dat is mijn reactie op de honende kritiek hierboven.

  Vraag is, welke zijn wel en niet gephotoshopped…

 10. Ik hou toevallig wel van Heavy Metal.
  Er zijn hele liedjes geschreven over het handgebaar van de duivel.
  Dio heeft het er nog over. Hij schijnt er mee begonnen te zijn.
  Zijn oma deed het om het boze oog af te weren.
  In het oude Rome werd het gedaan om iemand te vervloeken.
  Het kan dus positief of negatief werken.
  Net als zoveel dingen.

  Ik ga er nog steeds vanuit dat als je ‘el diablo’ laat zien op een heavy metal concert dat het meer betekend ‘ Ik vind jullie echt goed ‘ dan dat het betekend “ik aanbid de duivel”.
  Het kan natuurlijk zijn dat de politici juist weer wel bedoelen: “Ik aanbid de duivel”.
  Ikke in ieder geval niet. Gewoon toffe muziek. Rock on dude.
  *Flashing the diablo sign*

 11. Illuminati is gewoon (kennelijk) een krachtig stel memen die gemakkelijk in diverse culturele uitingen worden opgenomen. Ofwel, monkey see, monkey do.

 12. Ik zat dit weekend Jurassic Park te kijken, en daar kwam ik toch echt een mooie Subliminal tegen. Was er zelf ook enig sinds verbaasd over, maar een vriend van mij zag het ook. Het ging om een scene waarbij een meisje op een computer monitor keek van een beveiliging systeem. Op het moment de inhoud van het scherm werd getoond, zag je heel snel ff een naakt foto. (wtf had dat met de film te maken?) . Maar goed, kijk eigenlijk al lang geen hollywood blockbusters meer, en de TV is ook verleden tijd. Dus misschien valt het me nu sneller op. Moest er wel om lachen, maar was/is toch vreemd. Ik geloof best dat er groepen zijn die denken met dit soort methoden mensen te beinvloeden…. of het werkt? i dont no

 13. En stel iemand neemt zich héél veel tijd om foto’s van publieke personen te zoeken waarop een niet bekend, maar wel concreet aanwijsbaar gebaar op staat. Bijvoorbeeld het opsteken van alleen een pink, mijn part met beide pinkjes een kruisje maken, whatever. Hoeveel foto’s zouden er worden gevonden? En – hier wordt het leuk – zouden we dan dat gebaar moeten ‘duiden’?

  Heeft iemand al es (pseudo -) onderzoek gedaan naar “beweging van de hand” , ‘gebruikelijke handposities” , ik kom zo gauw niet op de discipline (als die er al is, ik neem aan van wel), maar ik bedoel het puur fysieke van de stand van de hand bij mensen? Ik sluit niet uit dat dit informatie kan opleveren die foto’s als de bovenstaande in een heel nuchter daglicht plaatsen, hahaha.

  Groetjes,
  Karel

 14. ” Heeft iemand al es (pseudo -) onderzoek gedaan naar “beweging van de hand” ”

  Ik had daar ook al een keer aan gedacht, ik heb in mijn fotoalbums gekeken en ik zag daar nergens dat handje, wat natuurlijk niet veel zegt want er staan weinig foto’s in van mensen die een menigte toezwaaien.

  Wanneer iemand de middelvinger geeft, of wanneer iemand het V teken geeft enz, dan weten we precies wat er bedoeld wordt, en degenen die die tekens geven bedoelen dat dan ook, maw wat nu als ze het niet per ongeluk doen, wat zouden ze daar dan mee bedoelen, zoals andere reageerders al opmerkte heeft dat teken diverse betekenissen, ik had me een keer laten vertellen dat dat teken ook gebruikt wordt door de ‘ grijze wolven ‘, met een beetje fantasie zie je er ook een wolvenkop in.

  Maar wat maakt het uit als ze er wat mee bedoelen, ik heb dat teken niet nodig om te begrijpen dat de mensen op die foto’s zich aan de andere kant van de balans bevinden dan het gewone volk.

 15. Heren, deze handgebaren zijn niets nieuws, doch door de massa niet onderkent…….Ga maar zoeken onder meditatie houdingen binnen het Boudhisme, Hindoeisme en de heiligen van het christendom.
  Zelf uitzoeken werkt beter dan voorkauwen, maar goed..
  de Duim = IK = tumbs Up = Ik vind het OK (down = niet OK
  Wijsvinger = IK zeg wat jij moet doen (gedachtekacht)
  Middelvinger = Emotie = Fuck You.
  deze drie gegevens kent bijna iedereen…nu, wat houd het dan in als de vingers gebogen worden, en wat zullen de ringvinger en pink dan betekenen?

 16. Toen ik een jong meisje was, entertainden wij alle babies en kinderen in de familie met dat teken voor de simpele reden dat je dit voor een lichtgekleurde muur kan houden met een sterke lichtbron aan 1 kant en dan krijg je schaduw-Bambie op de muur (probeer het maar!).
  De middelste vingers op de duim hou je zo gestrekt mogelijk, dan vormt de opening er tussen het oog en de opstaande vingers zijn, zijn oortjes!
  Duivelsteken my ass!

Geef een reactie